ingen bloggning idag heller

tjenaa. har inte blivit någon bloggning idag heller för att jag har varit med min kära bästavän linneaa! har varit en sjukt härlig och mysig dag men samtidigt en förjävlig dag..har haft en jävla massa flashbacks och fått sånna sammanbrott så jag började gråta..men sen gick vi till åkrahäll och träffade andra som fick mig på bättre tankar, men sen åkte typ alla och så var det jag linnea och en annan kvar, och dom stod och myste en massa..då brast det ju...sen åkta linnea och jag till henne och vi satt i soffan och bara pratade..sjukt härligt, sen såg jag mc från hennes fönster..och då började jag gråta, och jag kollade i skolkatalogen..och jo jag började gråta då med. men tur så har jag denna underbara flicka! har varit så jävla gutt och bara prata ut, även om man börjar gråta shit the same liksom! aja, blir ingen bloggning imorgon, spelar match vid 11 ska samlas kvart i nio -.- borta mot tingsryd (n) och jag har absolut ingen lust att spela..sen efter det drar jag till linnea och sen vidare till stan, får väl se om vi träffar några där, sen blir det bara hem till linnea och mysa sönder den tjejen! och så ska vi äta god mat, mummsssss! men puss på er!

har man tråkigt så har man :D?

satt och tittade egenom massa bloggar och då hittar jag det här på en blogg :

http://www.aftonbladet.se/wellness/article12537547.ab

hah, det visar tydligen hur man är som person :)? rätt coolt tycker jag allt för den den stämmer ju. 

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

höh, jag är ju då 1, 5 och 6. och det är faktiskt läskigt för det stämmer ...


INGEN UPPDATERING

hejsan, när jag satt här i sängen med datorn i knät så gick jag in på bloglovin, och då kom jag på att justefan, jag har ju inte bloggat idag..smart tjej där :D hehe, men det är faktiskt så att jag har inte haft tid :), för dagen började med att direkt när jag vaknade klädde jag på mig, gick ner till morfar med zigge, hämtade chiquita där och så fick dom leka av sig lite. sen stack jag hem och lämnade zigge och gick till linnea, vi åkte till stan och var där med max, vi träffade även http://idagratte.blogg.se :) vi pratade med dom en stund, sen stack linnea och jag hem till mig, när pappa kom hem åkte vi till nonnes och skulle fixa min gitarr, men det visade sig att det skulle kosta lika mycket som att köpa en ny, och tro ni inte jag fick en ny eller :D!?!?!?! TYP HAPPYYYYYYYYY :D! ibland bara älskar jag min pappa! och min förra var en aukustiskt nylonsträngad, och den ny är stålsträngad! AWESOME :D så jag har suttit och spelat på den hela kvällen..har spelat grenade om och om igen..varför kan ni nog kanske förstå ? men kunde inte fortsätta för tårarna bara forsade ner för kinderna.. men det ska vi inte prata mer om! så nu vet ni iallafall lite om vad jag har gjort idag. så puss på er!

jag älskar dig..men jag är tydligen inte tillräckligt bra för dig.

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
~And I will do the same..~

Det var vår låt, som du alltid sjöng när vi cyklade hem och jag satt bakom dig på pakethållaren och höll om dig..när du hade kommit till ''Yes, I would die for you, baby, så sjöng jag ''And I will do the same'', det kommer jag aldrig mer få uppleva, jag kommer heller aldrig få komma gåendes vid mc där du står och väntar på mig med cykeln och frågar ''vill du ha skjuts?'' och jag svarar ''nej, jag vågar inte åka med dig'' och så skrattar vi..jag kommer aldrig mer få ligga bredvid dig i din säng och mysa, jag kommer aldrig mer få känna dina varma kramar, jag kommer aldrig mer få kyssa dina mjuka läppar..jag kommer aldrig mer få kalla dig för älskling.. jag kommer aldrig mer få bli sådär arg på dig, och efter fem minuter kommer du och ge mig en stor varm kram, en puss och säger ''jag älskar dig'' jag kommer aldrig mer få gå med dig ute när du håller om mig och pillar i mitt hår, jag kommer aldrig mer få leka med dina snea lillfingrar, jag kommer aldrig mer få hålla din hand..men en sak som är säker som jag alltid kommer göra, det är att jag kommer alltid tycka om dig..för du är speciell, du är inte som alla andra killar, du förstår mig som ingen annan gör..när jag hör din röst, så blir jag alldeles glad, och när jag är nära dig, så blir jag helt varm inuti, jag kan sitta och titta på bilder på dig hela dagarna för du är så sjukt fin. jag kan sitta och läsa våra gamla konversationer på mobilen, när det var du och jag..och blir så himla glad, men ändå väldigt ledsen. du är helt underbar wilmer, du är så sjukt fin, du är världens bästa och jag har varit en grymt dålig flickvän..men vill du inte ens ge det en chans så får jag väl bara gilla läget. men jag vill ju inte att det ska vara över .. vad hände med vårat ''föralltid'' som vi lovade varandra. vi lovade att detta inte skulle få hända vad som..men ändå så händer det.. 

2011-03-04 - 2011-04-26 tiden då jag var som lyckligast.. en månad 20 dagar med dig blev det, jag hade hoppats på mer..men tyvärr.

du får mig känna mig speciell, ingen har någonsin lyckats med det..
livet känns så jävla meningslöst utan dig..

varit i kalmar med mamma och almina

i rubriken ser ni anledningen till varför jag inte har bloggat ngt idag, har ju som sagt varit i kalmar hela dagen med mamma och almina :) vi köpte saker till deras rum och en tapet till mig ;) så nu har jag kommit hem för typ tio minuter sen och ska snart äta grillaaaaaat :D mummssiiiigt :) senare ikväll ska jag nog ut och gå med josse posse..om jag orkar det, får se..hände ju en del saker igår kväll...wilmer, gjorde slut..på SMS, men det var ändå bäst så..varför fattar ni inte, och ni kommer inte förstå heller. så vi skiter i det för vi är iallafall kompisar :D! men jag kommer ju alltid gilla han :/ aja, inte snacka om sånt nu. lär inte blogga mer ikväll, kanske ett inlägg ;) så vi får se :D pusshejs !

ohh my love, my darling..

helluu, har precis kommit innanför dörren, har varit ute med nicole och cassie :D, vi har inte gjort så mycket, varit i stallet, sen stack jag och tränade. sen åkte vi till mc, och där träffade jag linnea (L), älskar den tjejen! sen åkte hon men när cassie och jag skulle hem sen så stod dom där och pratade & då så kom linnea så snackade vi om lite saker som är lite för privat att skriva här...sen så åkte jag hem och nu ska jag väl bara sitta här och ha tråkigt...bloggar inte mer idag så detta får bli sista inlägget för dagen och därför säger jag också GODNATT MINA KÄRA LÄSARE :D! hehe, puss på er!

dag 22

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 -
om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

Dag 22 ; om mig själv.

jaha. då kan ju jag ta och skriva av mig lite..

jag är en oftast glad tjej på 13 vintrar,  jag bor i en liten håla som heter nybro, och jag trivs väldigt bra här! gatan jag bor på heter smålandsgatan, en trevlig liten gata det. jag har tre systrar och så klart en mamma och pappa. på min fritid så spelar jag fotboll, dansar och sjunger. och jag älskar alla tre sakerna, något jag däremot inte älskar är falska vänner.. just nu på senaste tiden har jag varit en usel vän och även usel flickvän, så jag har bråkat en del med både vänner och pojkvän. men det är för när jag tänker tillbaka på den gamla tiden..så blir allt så fel..för det hände väldigt mycket hemska saker då som bara en del vet om. men ja. nu vet ni väl kanske lite mer om mig, vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer :p ?



tjulleluuu

nu sitter jag här hemma och kom hem för en stund sen, har varit nere på vallen och kollar på 97orna, men dom förlorade (n), stannad kvar en stund efter och kollade på 99ornas träning ;) sen åkte jag hem och åt pizzaaaaaaaa, yuuuum :D nu ska jag bara sitta här och tycka jätte synd om mig själv..och juste. blir väl ingen tävling den här gången heller.. men ändrar datum. så man får anmäla sig tills det är minst fem anmälda. så tipsa gärna era kompisar :)

sista träningsmatchen..VINST!

hejsan :D kom hem för typ tio minuter sen, har spelat sista träningsmatchen, känns jävligt gutt att vinna den med 11-0 asså :D! själv gjorde jag 2 mål, men är inte så nöjd med min insats, vet att jag kan bättre :/ men skit i det..efter matchen åkta matilda och jag till stan och åt glasssssssssss :D mumsigt :) och nu sitter jag här, tänkte lägga mig och steka i solen (H), sen vet jag ikke om jag ska kolla på puke eller madesjö :/ tror jag kollar på madesjö faktiskt :D hehe, vet att ni ville veta det ;). men nu vet jag knappast vad jag skriver längre. jävla solsting, gör mig förrvirrad :s hehe. puss!

awesome dag igår!

hellu alla sötisar :')! som ni ser i rubriken så var dagen igår helt awesome :D! vi kollade på två filmer. ''halloween5'' och ''shuttle'' tycker ni ska kolla på båda :D! halloween5 är fortfarande lika läskig fast vi har sett dentre ggr (a) hehehe :d men idag kommer det inte bli så jätte mycket bloggning. för det är så härligt väder och då tänker jag inte sitta här :o !?! lite senare ska jag ner till mormor och äta påskmiddag och få påskägggggggggggggg :D men stannar bara en stund för sen ska jag ner till älskling ;* som jag inte träffat på två veckor :o!?!?! men nu ska jag slänga mig i solstolen! o juste. glöm ikke tävlingen ! / hanna

dålig uppdatering och kommer vara det resten av dagen.

inte varit så bra uppdatering här idag.sorryyy ;d men jag har ju som sagt varit med nicole :), och vi har varit ute hela dagen, och jag orkar inte blogg på mobilen, så sjukt segt ;), men det kommer inte bli ngn vidare bra uppdatering ikväll heller, för jag ska vara med matilda och vi ska väl vara ute och träffa massa roliga :D, puss på det :*! men nu ska jag åka och hyra film med pappa och köpa godis (L) hehe, tjockiiiiiiis ! puss på er /  hanna

hos nicoleeeeeee :D

tjenA :D sitter hos nicole nu (y) har ju sovit här inatt :D, dagen igår var awesome :)! och det måste göras om faktiskt ;), nu har vi inte gjort så mycket mest suttit här :p, ska väl snart slänga oss och sola hoppas jag (a),  hehe :D, senare idag ska jag vara med matilda ;* och vi ska kolla på film hela natten (y) FETT MYCKE NICE! men ingen som vill träffa mig och nicole eller ;)? messaaaaaaaa ;* KYSS!


sitter hos nicole och webbar med igor (h)

HEJJJJ :D!!! sitter just nu hos nicole som jag har spenderat hela dagen med :)! NICE :D!! heh, solade innan idag och nu ser jag resultatet :D! har faktiskt blivit brun om mina armar men i ansiktet är jag bara röd (n) blir alltid röd när jag solar :( inte kul :(, aja vi har varit på stan typ hela dagen. träffade kajsa, cassie, artur, albin & igor :), och vi typ var vid willys gungan, sen stack vi till linneasjön och igor skulle bada men han vågade inte (n) fegis :D!!! haha, sen åkte jag och niccan o hämtade mina kläder sen stack vi till henne och jag ska sova här :) sjukt nice :D och vi har bestämt oss för att vara vakna hela natten :D nice ;)? haha, skriver nice hela tiden (n) hahahhaha xd men nu ska vi fortsätta webba med igor :) hahah, så puss på er ! / hanna


dag 21

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 -
om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

Dag 21 ; min klädstil



där har ni en bild på typisk ''hanna klädstil'' :D
men ni behöver inte kolla på mig ;d

ALLA KOLLAR MATILDAS BLOGG!

http://matildaajohanson.blogg.se chekka nu denna UNDERBARA flickas underbara blogg :D!

ALLA KOLLAR MATILDAS BLOGG!

http://matildaajohanson.blogg.se chekka nu denna UNDERBARA flickas underbara blogg :D!

DAGS FÖR TÄVLING IGEN DÅ :D!

nu tänkte jag ha en ny fototävling eftersom att inte så många anmälde sig till den förra (n), så nu kör vi på igen :D! det är inget specielt tema utan bilden får se ut hur som helst (y), NICE :D man får anmäla sig senast den 26april och jag kommer utse en vinnar den 1maj :D, det kommer inte vara någon röstning, utan jag kommer lotta ut en vinnare ;), priset är HEMLIIIIIIIIIIIGT :D. så anmäl er nu och sprid vidare!



PUSS!

disco med josse om en halvtimmeeeee (y)

tjena hallå hej :D! är på väldigt bra humör idag! niceeeeeeee :) har inte varit det på typ tre veckor (n). dagen idag har varit chill, gjorde inte allt för mycket i skolan ;)(y) efter skolan åkta vi till madde och där åt vi oså, och jag fick ju då den efterlängtade gitarreeeeeeeeen :D fast två strängar saknas :(, så ska åka till nonnes och fixa det ngn dag (y), om en halvtimme kommer josse och hämtar mig så åker vi till hanemåla på disco :)(y) hoppas det blir lite kul iaf :D! får se om vi stannar hela tiden. annars kan ju ngn social träffa oss ;)? men nu ska jag ta och fixa mig lite, har inte gjort det för jag orkar inte det :p, så puss på er / hannaaa
slänger upp en bild, händer ju inte allt för ofta ?

bild till michas tävling och bild till moas tävling

här kommer bilden till moas  tävling :D!
och här kommer den till michas tävling :)
rösta gärna på mig :D! skulle vara super gulligt :)!
http://moafagergardz.blogg.se/ hittar ni moas blogg & http://www.mmiicchhaaas.blogspot.com/ hittar ni michas :D
så RÖSTA RÖSTA RÖSTA NU :)!

Dag 20

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 -
om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

dag 20 ; hur jag sminkar mig

jag sminkar mig inte så jätte mycket. men jag brukar ta lite brunkräm under ögonen och runt munnen, även runt näsan, sen tar jag lite puder över hela ansiktet och sen tar jag mascara :) händer ibland att jag tar rouge, men inte så ofta för jag alltid har röda kinder iaf :)

väligt känslosam dag i skolan..

rubriken säger allt. haft en jävligt jobbig dag i skolan. det går massa falska rykten om mig och hela klassen snackar skit om mig bakom ryggen..dom säger att dom inte gör det, men dom fattar inte att jag får reda på det iaf ? det hela började med ett bråk mellan mig och moa. och idag så vart det jävligt dålig stämning så camilla pratade med oss. riktigt skönt att få  prata ut med ngn som lyssnar. sen pratade jag även med moa då. och det vart då alla känslorna kom fram, och jag kunde inte hålla mig utan började såklart gråta..och då kändes det som att alla glodde på mig som att jag var en mes. men jag kan inte hjälpa deeeet. har varit sjukt jobbigt nu i tre veckor för vi varit ovänner..därför har jag varit sjukt depp. men nu ska jag inte skriva mer om det för nu ska jag käkaaaaaa. sen ska vi åka till oliver för han har dopdag, ska även hämta gitarren dåå (y), måste köpa ny sträng också för en har gått av (a) hehe, men bloggar kanske senare om jag har lust och ork. pusss / hanna

snart fotokurs :)

nu sitter jag här inne framför datorn med min supersöta kusin :* skolan har varit chill gjorde inte alls mycket ;) efter skolan så la jag mig och solade (y) vilket jag ska fortsätta med istället för och sitta här :D! hheh, snart är det fotokurs också, så får hoppas att min syster snart kommer så hon kan skjutsa ner mig på tha moppeeeeee :D NICE ?!?!?! men pussen till er ! / hanna

skola, har absolut ingen lust att gå dit..

nu drar jag iväg till skolan.. och jag har absolut ingen lust att gå dit. hela klassen är typ arg på mig..:/ men aja, är ju kort dag idag så det får väl gå. pusss.
/ hanna

nu drar jag ner till mejan en stund och träffar älskade streetfame, dagen kan inte sluta bättre!

yeeeeeeeah, rubriken säger allt :D, nu drar jag ner till mejeriet för och träffa underbara streetfame, vi ska käka godissssssss & sen dansa bort det. underbart :D!! bloggar inte mer ikväll för det hinner jag inte, så ha en fortsatt trevlig söndag, för det ska jag ha ! puss på er !
/ hanna

en helt underbar låt (L) funderar på att sjunga på ottilias dop ?

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&feature=fvwrel
LYSSNA!

TIDSFÖRDRIV ? JAAAAAAO

Du heter: Moa
Smeknamn: moa, hehe?
Beroende av: dans och vänner.
Brukar du skratta för dig själv: haha, aa.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "är du i sporthallen än ?"
Var bor du: nybro.
Trivs du där: ja,
Sprit, cider, vin eller öl: cider.
Brukar du bli för full: - absolut, fast nej.
Är du allergisk mot något: ja, svamp och syskonen (förrutom Love.)
Hur svarar du i mobilen: "aa?"
Antal timmar sömn inatt: 7 typ.
Brukar du komma i tid:B ibland.
När mår du bra: när jag är med de bästa.
När blev du fotad senast: idah.
Vanligaste färg på dina kläder: svart och vitt.
Vad tycker du om fötter: uhh..
Vad saknar du: en person som jag älskar..
Favorit dryck på morgonen: juice, tror jag. isåfall äppel.
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött.
Är du blyg: aa...(n)
Sysslar du med någon idrott: dans (L)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nä.
Har du spytt offentligt: När jag var liten kanske..
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: gå in i deras omklänninsgsrum (D
Är du nöjd med ditt liv: javene..
Är du bortskämd: NEJ!
Vad gör du i morgon: skola..
Vad längtar du till: SOMMARLOVET!
Har du bra vänner och äkta vänskap: Jadå!
Vad använder du för schampo: vet ej vad det heter
Hur gammal är du: 13 i sommar (a)
Tycker du om någon just nu: Ja...
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Gillar du golf: NÄ
Vilken tid gick du upp idag: halv 8.
Har du sovit i din egen säng inatt: aa
Har du strumpor på dig nu: ah
Är det okej att gråta: varför inte?
När grät du senast: Det var nog igår..
Bär du glasögon eller linser: nupp
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: hhaha, nä?
Har du piercing: Yes, öronen.
Vill du gifta dig: Aadå
Vill du ha barn: Jadå
Solar du ofta: händer väll.
Är du musikalisk: jag sjunger, och spelar snart i band (y)
Vad dricker du helst när du är törstig: blå läsk.
Vilken är din favoritglass: bananasplitt!
Tror du på ett liv efter döden? aa
Tycker du om sushi? vetej?
Vad äter du helst när du ser på film: godis.
Har du tandläkarskräck? Aao
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll tror jag.
Vilken ögonfärg har du: gröööööön
Har du någon gång gråtit dig till sömns: aa
Biter du på naglarna: haha, jaa..(n)
Röker du: nä, blää...
Du heter: hanna
Smeknamn : hanna & nasse (a)
Beroende av: fotbollen, dans, och mina vänner
Brukar du skratta för dig själv: höh, ibland (a)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: ''påväg hem från norrköping ;)<3 dd ?<3''
Var bor du: NYBRO (L)
Trivs du där: oja :D
Sprit, cider, vin eller öl: cider ;)
Brukar du bli för full: - nej ;d
Är du allergisk mot något: yeeees,
Hur svarar du i mobilen: ''aa, det är hanna''
Antal timmar sömn inatt: inte många iaf.
Brukar du komma i tid: alltiid :D!
När mår du bra: när jag är med mina underbara vänner !
När blev du fotad senast: vet inte ;d
Vanligaste färg på dina kläder: svart och vitt :p
Vad tycker du om fötter: hatar fötter :o
Vad saknar du: ÄLSKLING! och josseposse<3
Favorit dryck på morgonen: mjölk (L)
När brukar du oftast gå och lägga dig: när jag känner för det :D
Är du blyg: höh, beror på vad det gäller. men oftast (a)
Sysslar du med någon idrott: fotboll & dans ;d
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja. vet inte
Har du spytt offentligt: näää :D
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: allt en tjej inte kan göra
Är du nöjd med ditt liv: hyfsat..
Är du bortskämd: nej :o
Vad gör du i morgon: skolan -.-
Vad längtar du till: sommarloveeeeet :D!
Har du bra vänner och äkta vänskap: ja, dom flesta iaf!
Vad använder du för schampo: wella pro series (H)
Hur gammal är du: 13 ;d
Tycker du om någon just nu: jag tycker om alla mina vänner :D?
Gröna eller röda äpplen: gröna :D
Gillar du golf: nej ;p
Vilken tid gick du upp idag: runt åtta ngn gång ;d
Har du sovit i din egen säng inatt: yees
Har du strumpor på dig nu: nej :p
Är det okej att gråta: ja ?
När grät du senast: idag.
Bär du glasögon eller linser: nej ;)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej.
Har du piercing: jupp. i öronen (h) hade i naveln :(
Vill du gifta dig: vet inte
Vill du ha barn: vet inte
Solar du ofta: inte jätte ofta :p
Är du musikalisk: jag sjunger. men inte specielt bra (a)
Vad dricker du helst när du är törstig: mjölk ;d
Vilken är din favoritglass: äkta gammaldags vaniljglass (L)
Tror du på ett liv efter döden? ja. men inte så att man återföds
Tycker du om sushi? nej ;) bara riset (a)
Vad äter du helst när du ser på film: popcorn :)
Har du tandläkarskräck? ja :(
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll ofc :D
Vilken ögonfärg har du: grön -.-
Har du någon gång gråtit dig till sömns: oja.
Biter du på naglarna: ja (a)
Röker du: nej

chill söndag med dansuppvisning.

än så länge så har dagen varit helchill (y), fick gå upp rätt tidigt för jag skulle ha dansuppvisning. gick jättebra (y) inga tabbar tror jag inte iaf ;), bara jag själv som gjorde fel på solot men då improviserade jag istället , och det går alltid lika bra :D! senare ikväll så ska jag dra ner till mejan för att träffa STREETFAME. awesome eller awesome ?! bäst är vi ;* nu sitter jag här hemma och dunkar musik så snart blir väl alla som är här galna (a) , världens bästa mamma fyller ju år idag så vi firar henne :) 
min älskade mamma. ♥
tittar även efter tapeter för jag ska tapetsera om mitt rum ;) hittade en asnice (y) en randig med grönt vitt och svart typ ;) men jag hittar inte vart man kan köpa den -.- helt lustigt är det :s, så får ta med min kära pappa och åka o kolla ngn dag ;) höhö.

dag 19

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner
Dag 19 ; mina bästavänner genom åren
heh, ja jag har ju haft rätt många bästavänner :p men jag kan väl skriva dom bästaaaaa!

när jag var jätteliten bara 12 dagar, så fick pappas kompisar en dotter, och iomed att pappa var så bra vän med dom så träffades ju jag och deras dotter, vi gick på samma dagis men sen slutade hon där, sen i lekis började vi tillsammans igen. vi var nästan varje dag och hon blev som min lillasyster. nu umgås vi nästan aldrig, bara i
skolan :/ denna underbara flicka heter elin jonsson♥
på lekis träffade jag debora och visste direkt att hon skulle bli min vän. vi umgicks inte så jätteofta på lekis men när vi började 3an kom vi allt närmare varandra och vi var nästan varje dag, tyvärr så har vi haft våra bråk, och har fortfarande dom ibland, men inte alls ofta, och när vi börjar bråka så är det bara om småsaker, om vem som har rätt t.ex, rediga syskonbråk det. så man kan säga att hon är som min syster.♥
träffade även moa på lekis, och vi blev bra vänner. men moa hade sina vänner och jag hade elin. (hade inte många vänner för jag gick hos dagmamma och dom på dagis), men när vi började 3an så blev vi allt mer vänner och började vara mer och mer. hon är som en syster till mig, ställer alltid upp för mig och finns alltid där, även vi har våra bråk och det är såklart ingenting jag gillar.. tyvärr så bråkar vi just nu.. eller vi bråkar inte, utan hon är tydligen arg på mig. varför tänker jag inte säga, så sjukt fjantigt. men jag älskar denna flicka och hon är helt underbar,♥
också josse träffade jag på lekis, och vi blev vänner rätt så fort. hon är en underbar vän och finns alltid där för mig när allt är skit. en tjej som man verkligen kan lita på. utan henne skulle jag inte klara mig det är hon som gör att jag vill gå upp på morgonen. om inte hon ska till skolan så vill inte jag heller det, för då finns inte hon där. hon är världens bästa vän och syster. ♥
felicia silke träffade jag i femman. vi blev vänner direkt och jag kände på mig ''evig vänskap'' vi umgicks väldigt ofta, men tyvärr flyttade hon till kalmar :/ när jag fick reda på det så var det seriöst så att jag låg i sängen och grät, och nu när man tänker tillbaka på den gamla tiden så börjar jag gråta. hon är en helt underbar tjej som jag älskar enormt mycket! ♥
emma sellgren har jag inte träffat ngn gång, men vi började snacka i femman ungerfär. vi började snacka mer och mer och sen blev vi bästavänner. någonting jag är överlycklig för. men samma sommar som vi börjat snacka, så började vi bråka. och det var pga en kille..och det bråkat har hållt på i ca 1år nästan. men tillslut så pallade vi det helt enkelt inte. emma skrev ett jättefint pm till mig, och jag började gråta av det, först trodde jag inte på henne, men sen insåg jag att det måste ju vara sant. för det lät så troligt. hon är en helt underbar tjej som jag älskar supermycket! klara mig inte utan den flickan! 16 februari, datumet då jag blev ännu lyckligare, för denna fina tjej blev min bästavän!♥
har fler bästavänner.. victora petterson, en underbar tjej som jag träffade genom fotbollen, älskar henne supermycket och klara mig inte utan henne! ♥
elin linde, träffade jag genom fotbollen, och så är våra syskon tillsammans så lite därifrån med, hon är en underbart fin vän som man inte kan annat än älska! tyvärr så har vi aldrig varit ngn gång, och det är både tråkigt och lite lustigt iomed att våra syskon är tillsammans, men det ska vi solklart ändra på!♥
SÅ, nu vet dom som orkade läsa detta lite mer om mina vänner ;p finns väl typ bara en som läser min blogg iaf..

vinnare av minicup i lindsdal 2011 !

har precis kommit hem från lindsdal och har varit där hela dagen därför den dåliga uppdateringen :). i lindsdal har vi spelat minicup som ni ser i rubriken och vi blev ju då CUPSEGRARE! så sjukt bra asså!
LIF - MIF 0-0
IFK - MIF 0-2
TORSÅS - MIF 0-3


rätt nöjd med min insatst faktiskt :) gjorde 4 av 5 mål och det är väl ändå ganska bra :D? känner på mig att det kommer gå superbra för oss i serien sen asså :)!! och iomed att jag gjorde så många mål fick jag hämta pockalen! wihoooooooo :D! känner mig lite smått stolt (a) för det är första cupen vi vinnar, jaaooo. så dåliga var vi på sjumanna ;). men vi kommer regera på 11manna asså :)! tillomed tränarna började gråta och då måste vi ju varit awesome :o ?! hehe, men nu ska jag inte skryta mer om världens bästa lag ;* så puss på er, slänger upp ngn fin bild sen :D

dag 18

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

Dag 18 ; bästa sommarminnerna

alla sommrarna är bäst! men alla sommrar med frida..dom har varit så sjukt bra, vi var varje dag och var ute jättesent på kvällen, var uppe vid dansbanan och sjöng karaoke, dansade käkade glass, badade och massa kul..saknar det ngt enormt mycket..



fotat mina supersöta kusiner !

dålig uppdatering idag pga att ja de som står i rubriken (y), och sen så har jag tränat också, jävligt gött med träning idag assåå..annars har dagen varit ganska chill, hade ju lennie idag så :p och jag var så snäll så på bilden gjorde jag ett jättefint ''glad påsk kort'' till dona :') för han blev så ledsen för jag inte gjorde ett till han först :( hahah :D och på elevens val hade vi brännboll, höhö. vart med dom bästa men ändå förlorade vi :( men vi var bästa iaf :D bara det att vissa är så sjukt dåliga förlorare och några FÖR bra vinnare..så då blev det ju lite tjabb -.- men aja, boyys liksooom :D nu har jag inget mer och blogga oooooom :D slänger upp bilderna på ottilia & oliver nu med ;)
ottilia ♥
oliver ♥
älskar bilden ;*

sveriges mästerkock

sitter och kollar på ''sveriges mästerkock''. och nyss åkte ÅKE ut :( och han såg så ledsen ut.. och jag som är lite töntig av mig fick ju såklart tårar i ögonen :'( STACKARS ÅKE...han skulle ju vinna...

dag 17

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner
Dag 17 ; någon/några som betyder mycket för mig

min släkt & mina vänner o så självklart älskling ;*



klar nuuu.

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner
Dag 16 ; någonting jag saknar väldigt mycket

sommaren 2010, men det har ni väl kanske hört innan (a)


härlig tisdag ;)

skolan idag var chill, hade lennie idag för camilla är på lågstadiet tisdagar & torsdagar ;) och då blir det alltid massa mer snack :p för han bryr sig typ inte xd sen efter skolan säger han till :s ? höhö :D kom hem från skolan för typ en timme sen och nu har jag bara suttit här, ska snart ta och fixa mig till träningen om mina byxor torkar snart -.- hahaha :D men nu ska jag fortsätta snacka med artur tha töööööönt :) pussen till er !

dag 15

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna 
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig  
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

Dag 15 ; en före och efter bild när jag fixar mitt hår
heh, jag är inte en sån som liksom fotar mitt hår innan och efter direkt :p så jag har faktiskt inga sånna bilder :)

dag 14

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna 
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig  
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

dag 14 ; en bild på mig och en kompis som badar

heh, har inga bilder på det :p

hos victoria :)

just nu sitter jag hos världens bästa victoria ;* hon är nere och äter nu så jag passar på att blogga (a), vi har inte gjort så mke, mest suttit och pratat :p hehe, vi ska dra ner till åkrahäll när hon har ätit och kolla när 97orna spelar match ;) hoppas att dom vinner (h), senare ikväll blir det dans med bästa streetfame ! (L) awesome :)


dålig uppdatering

höh, ja förlåt för liite dålig uppdatering (a)

bloggade inte igår för efter skolan stack jag direkt till stan och träffade underbara STREETFAME :)! och vi gick ner till stan och fikade innan träningen ;)(y) niiice, och vi hördes typ över hela cafet (a) höhö :) men det är för att vi har så sjukt bra humor :D! efter dansen stack vi till sportringen och skulle prova en mysdress som vi ska dansa i (y) sen visade vi upp en dans på ett disco, gick väl sådär :/ efter vi gjort det så cyklade jag moa & debora hem ;) och då ringde hennes pappa och sa att moa hade fått en lillebror :) ! så sjukt glad för den tjejens skull ;* haha :D sen åkte vi till moa och åt lite oså, sen hämtade jag och debora våra saker sen sov hon jag & hilda hos henne ;) sjukt nice vart det :) sen idag spelade vi match mot kalmar södra, 0-0 blev det :) i slutet av matchen steg jag snett sen var det en som klev på foten så jag kunde inte spela -.- så får se hur det blir sen kan nämnligen inte gå på foten..men krykor tänkter jag fan inte haaaa :o!! haha :D

Dag 13

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna 
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig  
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

Dag 13 ; en sång som får mig att må bra

  • - god damn your beautiful - chester see

helt underbar låt !



••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

fin rubrik elleeeeeee ;d ?


höh, dagen idag har varit chill ;) även fast vi gick i skolan till halv fyra så tycker jag tiden gick skitfort konstigt nog :s men i skolan gjorde vi inte så mycket hade ju lennie idag så det vart gött ;) på elevens val spelade vi fotboll (y) det bästa med hela dagen ;) höhö :D efter skolan cyklade jag hem och då fotade jag lite :) tog mest kort på mina kusiner och småsyskon, lägger upp bilderna sen eller imorgon :D sen tänkte jag att jag skulle göra en ny kategori här i blogg'N :D och det ska då vara dagens outfit :) som jag ska försöööka lägga upp varje dag ;) hahaha :D men nu har jag inget mer och skrivaaaaaaaaaaaaa :D
cyaaaaaaaa :*

dag 12

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna 
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig  
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

Dag 12 ; en bild som är över ett år gammal


åhhhhh, underbart ! (L)

onsdaaag & im happyyyy ?

hahaha :D ja, man kan undra vad jag fick rubriken ifrån ;)?


dagen idag har varit sådääär, var inte på ngt vidare humör idag på morgonen, men sen blev det bättre (y) haha, :D lät lite wierd men aja :p efter skolan följde jag med debora hem en stund, sen stack vi till hanemåla, och jag stack till wilmer och hon till simone :p och jag och wilmer hittade inte på alls mycke ;), hahahaha :D sen gick jag hem och då satte jag mig här och nu ska jag snart slänga mig i sängen och läsa läsläxaaaan, vilket inte är alls kul -.- men boken jag läser är awesome så då blir det väl rätt kul iaf ? elleeer ? haha , jag är ju cepe :s

omprov nästa ?

hade religionsprov idag i skolan & jag om är så himla smart glömde papperna i skolan.. yeeees, fun. så när jag fick provet vart det ju assvårt ?! och vår lärare sa att det skulle vara lätt. och jag svarade på fyra av sju stycken frågor , men sen vart det typ att man skulle skriva islams grundare, kristendomens grundare och typ hinduism typ ? och jag skrev ju då inte på kristendom :o!?!? för jag visste inte om det vart jesus eller gud ? heheh, jag vet jag är dum i huvudet. sen skrev jag inte heliga skriften på typ islam ? och det var också att man skulle skriva så som det var med grundaren, och jag känner på mig att det kommer stå OMPROV på mitt papper. men vi kan ju alltid hålla tummarna på att det inte gör det ? hehe aja detta vart ett rätt onödigt inlägg ? hahahahahah :D

dag 11

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna 
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig  
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

Dag 11 ; en sak jag önskar jag får uppleva igen

sommaren 2010 ! sommaren var helt underbar, jag fick träffa mina underbara vänner på saxnäs & jag var iväg på en superrolig cup med laget & allt var helt underbart ! visst hände det dåliga saker då med, men dom blev bra sedan. och så det bästa med sommaren var att jag och moa var på ölands djurpark, sen sov hon i vår husvagn och efter det sov vi hos hennes farmor & conny, det var helt awsome ! önskar denna sommaren blir lika bra!


awesome dag :) !

yes , rubriken säger i stort sett det mesta (y)

skolan vart chill som vanligt (y) går bara till tio i två på måndagar ;)(y) efter skolan åkte moa och jag hem till mig och hämtade min kamera, sen åkte vi till moa ;) när vi kom dit satt vi vid datorn, datanördar vi är..iknow ;) efter det stack vi till fotokursen (y) det var awesome ;), och när fotokursen var slut kom hilda, victor & jonathan dit ;) så stack vi till hilda, och gjorde inte alls mke :p sen gick moa hem :( och så gick hilda, jag, dona & victor till västerängskolan och träffade agnes ;) och vi spelade fotboll och annat :p hehe, hade iaf skitkul :D! skrattade nästan så man kissade ner sig...tänk om jag hade gjort det :o ?!?!?!?!?!!?!?!? HAHA :D nej nu har jag trötthumor..så nu ska jag snart slänga mig i soffan och kolla på BIG BROTHER, big loooove :D (L)

me and my drum (L)

sitter här och dunkar till me and my drum (L)
helt jävla awesome låt :) !
men iallafall så har jag gjort en ny header lite smått slarvigt sådär ;)
ska fixa designen ikväll efter dansen någon gång,
eller jag ska egentligen bara kopiera nicholes.
för jag tycker den är så grymt nice (y)
och bara för det så tycker jag ni besöker hennes blogg :D !
http://nicholebjornsson.blogg.se

dag 10

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna 
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig  
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

dag 10 ; en bild från när jag var liten



sööndag (L)

tjena hallå & hej !
idag fick jag gå upp vid halv nio -.-
för jag skulle vara vid åkrahäll kvart över ..
för vi skulle ju då spela match mot hossmo.
det blev förlust, men är ändå nöjd över mig själv iomed att jag legat efter,
eller hur man nu ska säga :p
haha :D
aja, iaf senare ikväll så är det dans (L)!
så då får man träffa underbara streetfame !
guttans :)
så kommer ju mamma, pappa & amanda hem också :*
får hoppas att dom har hittat något fint till mig (a)

awesome :D!


helt awesome !

chillvippen

höh, just nu sitter jag här hemma och har väldigt tråkigt..
alltså en vanlig lördag för mig,
känner att jag typ aldrig umgås med ngn längre ;o
aja, iaf så har dagen varit lyckad (y)
varit med älskling ;*
och nu tror jag att jag ska slänga mig i sängen och glo på film (y)
match imorgon mot hossmo också (y)
TAGG !!!
första matchen för mig denna säsongen (stav?)
så jag är sjukt taggad och vi ska fan ta hem skiten !
och nästa helg är det match mot södra (y)
och helgen efter det är det cup i lindsdal ,
kan inte bli bättre !


dag 09

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 03- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna 
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig  
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 - om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner


Dag 09 ; två saker jag inte skulle klara mig utan ;

min släkt & mina vänner !

hej rubriik

yooooooooo..
höh.
lördag idag (yy) chiiill !
vaknade runt tio tiden,
och eftersom min underbara farmor och bästa farfar är här,
så fick jag gröööööt & varm choklad t frukost (y)
mummaaaaaa!
höh och dom ska sova här inatt med för mina föräldrar är i gbg,
och jag ville inte följa med och kolla på hockey (a)
höhö,
idag ska jag vara med älskipälskiii, ;*
ingen som vill träffa ossssssssss (A) ?
aja, nu har jag inget mer och blogga ooooom !
så nu sätter jag på högsta volym..yeeeey.

söt bild på syster ;*

APRIL APRIL ?

snabbt inlägg nu för ska t kalmar med josse vilken sekund som helst!
dagen har varit chill, på matten designade vi bara rum,
och på slöjden gjorde vi bilar, sen på svenskan läste camilla,
o på idrotten gick vi en runda, så vi har bara haft 3 lektioner,
asså rediga då.
nu ska jag och josse sticka till kalmar, bloggar kanske när jag kommer hem !
puss på er !