öppet hus

Halloj! Har nyss kommit hem från skolan, har varit på öppet hus..gjorde schlagernummret två ggr, gick la sådär pga mitt knä, måste sett kul ut! Sitter hos victor nu, ska sova här inatt, o eftersom vädret är som det är så ska vi bara vara inne och mysa hela dan, toppen!

my 2012 wish nr 2


hoppelihopp

sitter hemma hos mormor och morfar och äter piggelin, mumsigt. hoppas på att victor snart slutar så han kan komma hit och göra mig på bättre humör, toppen att ha någon som alltid gör en på bättre humör så fort personen kliver innanför dörren. har ganska megaont i knät..och jag som skulle spelat match på söndag..FUCK!
menmen, det ordnar sig nog, hoppas vi..
smile

hemma från skolan

Halloj, hemma från skolan idag pga att jag blev skadad igår på träningen, så kan inte gå på benet..men hoppas det blir bättre iaf! Så nu sitter jag hemma och tittar på BB och dricker smoothie, lär göra't hela dan, seya

handbollsträning

som ni ser i rubriken har jag tränat handboll, kom nyss hem ifrån sporthallen. gick ganska så bra, fast vart ganska okoncentrerad, har inte varit på världens bästa humör nu ikväll..menmen, ska snart ut med daisy och sen lägga mig och sova faktiskt. är så otroligt trött och sliten. usch bara klagar ju!
ha de bra.
puss

brist på rubriker..

tjaaaa, skoldagen har varit ganska bra, chill dag gick bara till tjugo över två. snart ska jag och ebba dra oss ner till sporthallen, det är ju five a side idag. fotbollsturnering mellan paradiset och madesjö, vi hejar på madesjö! sen efter är det hanbollsträning, skojit!
ha det bra!
(o ja, jag har bildbrist)

trääänat

hallojsan.
nyss kommit hem från träningen, gick sådär. våra tränare vart inte där så vi fick ha några andra, menmen..det funkade ju iaf! sjukt trött är jag nu, och fick en lätt hjärnskakning så är lite snurrig, men det är jag ju alltid så..haha! äe, nu ska jag mysa med pojkvännis, ha de bra!

asterix och obelix

sitter i skolan och har so, tittar på asterix och obelix idag igen, så himla tråkigt så sitter o spelar lite istället (a), 45 minuter kvar av denna förbaskade lektionen och sen mat, fast det är säkerligen äckligt..blöö, är jättehungrig :(((((, äe, skriver senare :), ha de bra!

rensad inkorg = skönt!

har suttit i över tre kvart nu och lästa massa mail och rensat inkorgen, fybubblan..över 500 meddelanden, men nu är det tomt, massa skönt! dock är det inte så många mail ifrån läsare..VARFÖR INTE?! massa tråkigt ju!
ifall det är någon snäll själ som vill skicka iväg ett mail så kan man göra det till [email protected]
ha't bra!

7 månader ♥

7 månader med världens bästa kille ♥
7 helt underbara månader med världens finaste underbaraste kille.
helt otroligt vad tiden har gått fort, känns som det bara vart 2-3 månader sen det blev vi.
världens bästa mest romantiska pojkvän, en sån pojkvän som alla vill ha.
satan vilken tur jag har som fick just han.
redig lyckost är jag.
JAG ÄLSKAR DIG

i skolan

halloj, sitter just nu i skolan och har so, tittar på Asterix och obelix fast inte den rediga filmen..tråkig! och idag har jag ingen aning om vad jag ska göra..får se, ska ju bli ganska fint väder så sola lite kanske!! vad ska ni göra idag?? PUSS!

hungerspelen

skrev ju innan att jag skulle iväg med älskling, och vi ska faktiskt in till kalmar och titta på bio ;) hehe..inget ovanligt (a) ska titta på hungerspelen, båda har läst boken så tyckte det skulle bli spännande med filmen :D! ingen som har sett den?? hoppas den är lika bra/bättre än boken!
puss!

barngympaaa

hallojsan, har nyss kommit hem från friskis, var där med lille oliver på barngympa ;) haha..skoj :D! sitter hos morfar nu som gör våffloooor! mums! sen ska jag iväg med älskling, mysigt!

PUSS


toppen väder idag igen

Ännu en dag med strålande sol, självklart spenderas den med älskling och massa solande! dålig uppdatering pga att jag bara är ute hela dagarna typ, har smittat victor också så en sömnlös natt blev det :(, stackarln så jobbigt o spy..men men han mår bättre och snart ska vi hem till han och äta grillat, gottigt :), ha de bra!

underbart!

denna dagen har varit toppen! vädret har varit underbart, nu sitter jag ute i solen med älskling och vi har precis grillat korv, man känner verkligen att sommaren är på g! love it

guten morgen

tjabbaaaalabbaaadoooo
sitter hos mormor & morfar just nuuu och käkis frullis ;) ska kanske till lille vicke sen får se ;) blir ingen träning för maj ikväll eftersom jag spytt...BAJS. ska iaf ner till stan o titta om det finns någon calippo shot idag iaf ;) ÄLSKAR'T
vad ska ni göra idag :D ?

vääärldens bästa pojkvän!

sitter i soffan när älskling kommer in genom dörren, sen kommer han fram till mig och ger mig en calippo shot! åhå världens bästa!

skitaffär!!

åkte och handlade med morfar för jag skulle köpa maj en calippo shot..o sen när vi kommer till affären är glassjävlarna slut, jävla skitaffär........nu blir jag sur så tröstäter mig med piggelin eftersom jag behöver bli lite piggare så kan ju det vara bra..HAHAH! där vart jag kul

barnspel i mitt hjärta <3333333

älska barnspel! det är det bästa som finns..och nu har det kommit ett nytt frizzle fraz, nu ska jag sitta o spela det hela dagen..hehe, skoj!!

calippo shots

ÄNTLIGEN ÄR DOM TILLBAKA!
UNDERBART!!
VÄRLDENS LÄTT GODASTE GLASS ASSÅ, MUUUUUUUUUMS!

SJUUUUUUUUUUUUUK

heeyy, my life suuucks..nämen har studiedag idag och imorgon...sov hos älskling inatt, vaknade dock vid ett och spydde stup i kvarten..fram tills halv sju, ja..mycke sömn. känns inte ett dugg OK att bli sjuk när man har studiedagar!! dock har jag legat i solen hela dagen, och det är galet vad solen tar mycket assåååå..jag ska bli BRUUUN så dags o börja tidigt juu :D! meeeeeeeeeeeeeeeeeeen..mina fräknar kommer fram nu när det är så soligt..ganska väldigt mycket dåligt assåååå
FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING....

gååååådmåårgåån

duktig som jag är gick jag upp megatidiigt idag och då fick jag tid över för blååååggeeeeeeeeeeeeeeeen, är på bushumör idag. mhihihi!! och idag ska jag köpa klubbor!!!!!!!! ÄLSKAR'T
vad ska ni göra idag :DDDD?

världens sämsta träning..

tjaa, gjorde världens sämsta träning idag..blöööö fyfan. nu sitter jag och tittar på kontoret, älskar't! ska snart gosa ner mig i sängen och plugga lite för imorgon, omprov i matte, fyyyybubblan, hemskt! hoppas ni haft en bra kväll!! puss på er!

tjabba tjena hallåååå

tjaaa! nyss hemkommen från dansen, har bakat chokladmuffins, mumma! ska snart åka på hundkurs..sen träning med 97orna! toppen avslutning på helgen. vad ska ni göra idag?

äckelväder

från att vara toppenväder igår, till skitväder idag, usch!! eftersom det är så dåligt väder så ska jag bara sitta inne och titta på tv & mysa! låter...JÄTTEBRA! och nu ska jag titta på BB, seya!



bild sen schlagerlunchen


SOOL

sitter ute i vårsolen och spelar gitarr och passar mina småsyskon..ibland är livet underbart :D har öppnat upp poolen lite smått också, sommarkänslor på g asså!




var ligger landet där man böjer bananerna?

^
|
|
|
|
världens bästa lååt!

yeey, sitter just nu hemma äter cocopops, muums! ska snart ta på mig danskläderna och gå ner till stan, efter dansen ska jag träna fotboll, sen vidare mot en kväll med underbara vänner, toppen dag ´helt enkelt!



stukat mitt finger..AJ


toppen dag!

halloj :D!
skolan har varit toppen idag, älskar sånna dagar :), har nyss kommit hem ifrån stan. handlade lite smått och gott för jag hade tänkt mig att baka lite ;) SNICKERSKAKA, åhåh så gott!! (om den blir lyckad) vad har ni gjort idag :)?

Im baack!

halloj, bloggnignen har legat på noll nu ett tag, men jag har verkligen inte orkat. Men nu så börjar det bli lite lugnare iaf, idag har jag tränat handboll..och umgåtts med fina deborah, träffade Victor ett tag med..men det är typ det som hänt idag, nu sitter jag i sängen och tittar på tv, måste sova snart så jag orkar upp imorgon annars ligger jag som en död fisk imorgon..blöö!

wooops

hoppsan, ingen bloggnigng igår..förjävligt asså, nämen orkade ej.. har nyss kommit hem ifrån dansen, måste få i mig något att äta och sen vidare på hundkurs, nä inte ett dugg stressigt..oså sitter jag här o bloggar?! hah, vad gör man inte för er liksoom ;)

dans dans & mera dans

ska snart ner till stan för ett härligt danspass, måste verkligen lära mig dansen för snart är det uppvisning, pepp!! efter dansen är det fotbollsträning, åhåh så underbart! förövrigt har dagen varit toppen, började tjugo i tio, slutade ett, inte helt fel med bara tre lektioner ;) efter skolan åkte jag till stan en liten stund med mina favorittjejer, saknar't


godmorgon!

sitter i min skööna varma säng och vill verkligen inte gå upp..BLÖ. väldigt kort skoldag idag, börjar tjugo i tio, och slutar runt ett någon gång (?) eftersom att våran sista lektion är inställd :D! YEEEY! ikväll kommer kusinvitamin hit o sover, massa gos på det! så det blir en hemma kväll med massa godis och chips, UNDERBART!
vad ska ni göra idag?

PUSS


FML

orkar inte blogga ikväll, mår piss. så vi hörs imorgon istället.
NI ÄR BÄST


finbesök

har just nu finbesök ifrån moster oliver o tillan, ska fira wilma lite, men jag är så otroligt trött och har ont i huvudet så ska nog lägga mig och lyssna på musik och läsa i meiin bok, vad ska ni göra resten av dagen???

äru go ellää?

TJA!!!
skoldagen har varit...mhm, toppen  tyyyyyyyyp, yeyeee liiike! sitter och äter lite melliis nu och ska snart ut med hunden sen lääääsaaaaaaaaaaaaaa...blablöblää, puss!

ta bort / ha kvar?

funderar på att ta bort bloggen, eller åtminstone ta en bloggpaus. känner att jag inte redigt har ork att blogga varje dag..menmen, får se!
nu ska jag iaf kolla på BB.

nattii


GE MIG!!

schnyyyggt

världens godaste glass

morfar kom nyss hem med en sånhär, åhå vad god..

loooockigt hår

tjaa!
sitter hos mormor och morfar, har varit och hämtat oliver och ottilia på dagis så nu ska jag leka lite med dom..sen ska jag lääääsa i min bok, åhåh den är så bra! o schlagerlunchen gick megabra idag! så ni vet liksom ;)
my look todayyy

schlagerlunch!

haj, ska dra mig ner till skolan nu, gå halva första lektionen och sen övaövaöva eftersom det är schlagerlunch idag!! massa skoj! yeyeee, seya!

världens sämsta dag

yeeees, som ni ser har inte denna dagen vart något bra, menmen..hoppas eran dag varit massa bättre! nu ska jag dricka te o äta en lajten macka sen ska jag lägga mig i sängen och läsa, puss!

FÖRBANNAD

är förbannad..så vill inte låta det gå ut över bloggen, kan bli lite pinsamt med alla fula ord som slinker ur munnen när man är så ooootroligt sur!!!
så här med säger jag..
GODNATT, SOV GOTT!!!


bäddabäddabädda..

bäddar just nu min säng..det går inte bra, det är så tråkigt, har varit duktig och städat iordning lite också!! mihi, ibland så kan jag med! men jag kan inte lägga in täcket i den där stora påsen??? buhuhuh...ska nog aldrig flytta hemifrån..så skönt att ha en mamma som gör det åt en ju...LILLA MAMMISS <3333333333333

ville  bara säga de så ni vet liksom


woops

förlåt för dålig bloggning..

efter den ganska bra skoldagen, gick jag ner till stan med bästis och myste lite. det var skojigt. gick hem och sitter nu här..ska städa rummet och sen lägga mig framför tvn, helt slut..funderar på att spela lite gitarr, så skönt att göra det ibland o bara rensa tankarna.
hur har eran dag varit?
PUSS

haha..det var skoj!!


dag 4

Dag 04- Fyra bilder som gör mig glad










så livar man upp en blogg...

så livar man upp en blogg om det är helt tomt med bilder i datan!!! NU VET NI,TACK FÖR NI LYSSNAT ;****

|
|
|
|
v

|
|
|
|
|
v

|
|
|
|
|
|
v


JAG HAR ÅNGEST OCH JAG ÄR BEROENDE!!!

SITTER FORTFARANDE I MIN FÖRBANNADE BETTYBOOP SOVTRÖJA, HAR LITE ÅNGEST FÖR JAG VET INTE VAD JAG SKA TA PÅ MIG?!?!?! SO WHAT..SKA SNART SOVA IAF JU... HEHEHEEHEHEH!! MÅSTE DUSCHA, ORKAR EJ...MEN JAG MÅSTE FAKTISKT..SÅ NU SKA JAG NOG GÖRA DET.
FÖRÖVRIGT ÄR JAG BEROENDE AV ''DRAW SOMETHING'' SÅ SÄG VÄLDIGT JÄTTE GÄRNA TILL IFALL NI VILL SPELA MOT MIG, JAG ÄGER!!!!!!!!


were soldiers

vaknade elva idag, sovmorgon <33333333333333333

nu sitter jag nergosad i sängen med fet huvudvärk, menmeeeen..blöblablåbläblu osv..
vad ska ni göra resten av daaaaaaaagen ?!?!?!
´svara på fråååågan gärna :D!
hehe..mhm vet fin sverige.

PUSS & KYSS
eller..kyss & puss kanske?
äh vafan.


dag 3

Dag 03- En nytagen bild



taken today

yoo broo

tjaaaa, sitter här hemma och gör ingenting..tråkigt tråkigt liv..INTE KUL ASSÅ. ehm aaaaaaaaaa.. vet ej vad jag ska hitta på senare, ingenting.typ sitta o glo jaaa0.. hehe, menmen..
JUSTE FAN! jag har ju den där 30 dagars utmaningen..heh, helt glömt bort den (a)
vad har ni gjort idag?? PUSS

gröööna byxor

goddagens snyggisaaar
ska snart ta o dra mig iväg mot skolan, morgonen har varit extrem stressig menmen nu är jag iaf klar o allt. får se vad skoldagen bär med sig, för om jag inte minns fel så blir denna dagen ganska kort eftersom att våran lärare skulle på båtmässa eller något? men jag kommer inte ihåg!
hoppas att ni får en bra dag!
PUSS