BLOGGPAUUUUUUS

tjoo. rubriken säger väll allt, tar mig en bloggpaus nu orkar inte med bloggen för tillfället. allt är bara skit just nu, och jag mår verkligen inte bra, så jag har inte heller ngn lust att blogga heller. så puss på er syns när jag orkar blogga igen, slänger väll upp ngt inlägg lite då och då.

awesooome !

tjenatjatjoo, orkar inte skriva så mycket nu men berttar iaf lite kort om igår :) för det första var skolan fett chill ;d hade typ inga rediga lektioner för vi tog kort ;) efter skolan tog jag bussen typ dirrmode till kalmar ;) där träffade jag emmso, sen följde jag med henne hem och sov där :) idag åkte vi in till kalmar igen och då köpte jag lite smått och gott ;) aja iaf sen när jag kom hem var jag med nicciis ;´* saknat den flickan ngt enormt :o!

DAGENS KÖP :


jumpsuit ginatricot 500 :-



klänning ginatricot 199 :-

jaja, iggaaa faceeet ;*

linne bikbok 129 :-


flipflop intersport 100 :-

köpte även ett par grönblå öronhängen men har dock ingen bild på dom.

typ heeemsk dag ?

helluu, jao rubriken säger väl rätt mycket eller ? fast egentligen har det v arit en awesome dag, fast ändå inte :s vi hade sjukt kul i skolan, fast sen typ blev år lärare skitarg -.- och skällde ut oss fast vi bara skojade :s och massa annat skit, så jag lär ju få prata med han imorgon (y) yey duktigt hanna.. aja, efter skolan så satte jag mig i solen och spelade gitarr, inte heller smart för nu har jag bränt mig :/ hehe, sen stack jag till träningen vilket var awesome :D hehe, fick ju äntligen träna igen (y) och nu ska jag bara klä på mig liiiiiite sen ska jag ut och gå med vovven och saraaa, pusshejs!

dålig uppdatering jaoo,

tjuleluuu, jätte dålig uppdatering nu på senaste tiden, jag vet. men jag har typ ingen blogglust längre, för ingen kommenterar ju eller ngt, och inte så kul att bara skriva om vardagen hela tiden :s, och sen har jag inte tid heller massa träningar och annat smått o gott! men iaf, så har dagen idag varit hyfsat bra. förutom att jag är rätt nere nu när jag inte mår så brao..går massa falska rykten, om att jag är på g med victor & att jag är på g med simon ? när jag inte är på g med ngn av dom? är så jävla trött på sånt, man kan inte ens ha killkompisar förrens ngn tro att man är tillsammans, sjukt fan. men till ngt annat, jo som sagt så får ni gärna kommentera vad jag ska skriva om för just nu skriver jag ju bara om min vardag, tror även ni tycker det börjar bli lite smått tråkigt för min vardag är sig väl nästan alltid lik. haha :) idag så har jag förresten varit på möte i skolan om klassresan och klassfesten, så på skolavslutningen ska vi ha klassfest och då ska vi grilla hos alicea, sen går vi till ishallen för det var typ aktviteter där eller ngt, sen vidare till jonathan för att tälta, så ja. min skolavslutning kommer spenderas med min klass..jätte kul mjo verkligen..men ändå rätt bra eftersom vi slutar sexan så då får vi ju typ en gång alla är samlade eller så, och det är ju faktiskt bra? för jag kommer sakna min underbara klass ngt enormt myyycket! heh och vi ska ta klasskort på fredag med :D, typ för vi slutar sexan och blablaaaa..sen börjar jag ju i min nya underbara klass. *host* hemsk fan, men på fredag vet jag inte om jag ska ha lockigt eller platt hår :D? så hjälp miiiiiiiiig ;* hehe, och på fredag åker jag till min älskade fina vän emma! åhh underbart kul vi ska ha det :)! saknar tjejen enormt! och på söndag ska jag KANSKE spela match, får se om jag blir uttagen tränade ju ikke igår (a) för jag får inte..blööö,klockan fem på madesjövallen KOLLA! :D och så ska jag var med dona, micha och victor antagligen :), niiice, hihi nu sitter jag här och skriver massa annat skit som kanske ni inte borde veta ?! eller det är ju ingen fara men ändå :o. och på onsdag ska jag förresten klippa mig :D! sidecut dåvaaaaa, fett nice om ngt :o hehe, men nog om detta nu, skönt att skriva av sig lite iaf, nu ska jag ta gitarren och spela ngt jag känner för, sjukt underbart är det! puss på er ! / H


MIN fina fina bästavän!
du är så sjukt underbar, så jävla bra är du, och jag är så himla glad att jag fick bli din vän. du finns alltid där för mig om det är jobbigt, vad det än gäller så är du alltid vid min sida, och det vet jag. du har blivit som en syster för mig, jag kan berätta precis alltingen för dig, sånt jag inte kan berätta för mina andra kompisar, jag vet att det stannar mellan dig och mig, och det är så himla bra. jag tycker om dig ngt otroooooooligt mycket, och jag skulle inte klara mig utan dig. du är luften jag andas älskade vän.

LINNEA RENEVALL, VÄRLDENS MEST UNDERBARA PERSON ♥

tjaaaaao..

nu ligger jag här hemma i min sköööna säng med en varm data i knääät, mysiiiigt. nää. aja iaf dagen ida har varit fett dålig, tror jag börjar bli sjuk dessutom, kuul.. aja, senare ikväll ska jag inte göra så mycket tror jag inte iaf, orkar inte det. skulle egentligen gått med josse på madeshowen..men nä hon gick med moa, debora & hilda istället, så kan man ju också göra. asså förlåt men jag är så fett arg just nu. på alla äckliga människor .. usch! DÖÖÖÖ FÖRFAN. hejdå!

tidsfördriv jaoooooo

PERSONLIGT
Fullständiga namn: hanna theolinda linnea johansson nilsson
Födelsedatum: 13 Januari
Ögonfärg: gröna
Längd: 160 ;d
Skostorlek: 35-36
Klädstorlek: xs tror ja ?
Civilstånd: Singel
Humör: typ depp ?
MSN: [email protected]
Mobilnummer: 0761882144

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu? nä
Längsta förhållande? 9 månader :p
Har du strulat med någon du inte ens gillar? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ibland..
Kärlek eller pengar? kärlek. tror jag
 
FAMILJ
Vad heter din mamma? christina
Vad heter din pappa? ola
Har du syskon? jao
Hur många? 3
Har du en stor släkt? hyfsat
Har du kvar alla mor&farföräldrar? yesss
Känner du alla i din släkt? haha, nä :p
Vem är du mest lik i din familj? amanda ;)

VÄNNER

Har du någon bästa vän? yess, den bästa <3
Vad tycker folk om dig? vet ikke jag..
Vem har du känt längst? elin (L)
Vem vet mest om dig? linnea skulle jag tro ?
Hatar någon dig? haha, tror jag säkert :)
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? ojaaaaa
Är du rädd för att bli utan kompisar? njaa.

SKOLA
Har du bra betyg? har ikke betyg, men omdömmerna är ju bra iaf (y) .. (a)
Skolkar du? aldrig ;)
Vilken klass går du i? 6an
Vad heter din skola? madesjö
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? höhö (a)
Vad heter/hette din favoritlärare? camilla !
Försover du dig ofta? hehe, ja (a)
Gillar du skolmaten? nej :S
Har/hade du många kompisar i din skola? jomen självklart :D
Hur många går i din klass? 18

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport? yeess
Vad tycker du om att göra? allt möjligt!
Vilka sporter har du gått på? fotboll, dans och ridning ;d
Lever du för någon sport? fjollbollen (L)

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? alla möjliga
Har du alltid haft samma smak? näe
Vilket är favoritbandet? tyyp inget ? heheh (a)
En bra låt: Magic
Vilken är din favoritfilm? black christmas :D:D:D
Vilken film framkallar starka känslor? i taket lyser stjärnorna
En rolig film: björn gustafssons (y)
Hur beskriver du musik? det bästa som finnssss!
Vad är bäst, film lr musik? musik

RESOR
Hur många länder har du varit i? två, fast tre med sverige då (y) haha!
Vilka länder har du varit i? Gran Canaria & Danmark (h) 
Har du bott utomlands? nej
Vart isåfall och hur länge?
Kommer du från något annat land? nope
Har du släkt från något annat land? inte vad jag vet iaf :p

Har du åkt...
Flyplan? yess
Buss? jao
Tåg? ja
Båt? ja
Taxi? jao (H)
Helikopter? nä, vågade ikke sätta mig i den när jag väl skulle (a)

DÄR DU BOR
Vart bor du? NYBRO (L)
Hur bor du? i ett huuuuuus ?
Vilken färg har huset? vitt och grått
Har du bott där hela ditt liv? jao
Trivs du där? oja :D

BORTSKÄMD ELLER?

Har du ett eget rum? jao
TV? ja
Dator? yess
Dvd? ja
PS/Xbox? ja
Högtalare? jao
Pool? jao
Studsmatta? yesss
Cross/moppe osv.? har en här hemma men ikke min :p
Mer än 1 bil? jao
Jacuzzi? näpp
Pingis/biljardbord? nä ;)

TILLSIST
Vad är klockan? 20.24
Vad ska du göra snart? ringa bästis (L)
Vilket abonnemang har du? 3
Får du ofta positiva kommentarer om dig? yesss
Mår du bra? nja..

hinner inte bloggaaa

tja, har inte hunnit blogga idag, för direkt efter skolan stack vi till filmkjedjan och köpte godis (a) hehe, och så har jag spelat gitarr inget ovanligt alls :D haha (: och om ca tio minuter ska jag cykla till träningen ;) får se om jag hinner blogga ngt ikväll och om jag orkar har ju som sagt inget att blogga om ;) men puss på er.

11 maj

tjao, sitter här hemma och spelar lite gitarr oså ;) nice :D ska snart ta och byta om och sticka till mejeriet för dansträning med underbara STREETFAME :)! helt underbart! har varit ute och gott med zigge och så min underbara vän clara och hennes söta lilla vovve :D hehe, tror jag ska slänga mig i poolen innan jag sticker till mejan ? ser väldigt frestande ut måste jag säga :o ! fast dock rätt kallt. bara 19 grader (n) 


söt vovve

HISSAD ELLER DISSAD DAG ?

Dagens hiss :

· träffade dom ny klasserna
· vädret är underbart!
· träning !

Dagens diss :

· har börjat få ont i mitt lår igen..
· JAG HAR BESLUTSÅNGEST!

hehe, hissad dag idag tycker jag :) puss! / H


tjenaaaaaaaaaa

just nu sitter jag här i min sköööna säng och smsar med randoms och redigerar massa bilder :)! var på fotokurs innan, sjukt nice var det. fick träffa mina söta kompisar :D! hehe ;) efter fotokursen tog jag lite kort uteee..blev rätt nöjd, FÄTT FINT OCH TA BILDER I DETTA VÄDRET :D hahah x) men iaf , när jag gjort det spelade jag lite gitarr och har snart lärt mig några bareeackord (stavningen på det?) stolt över mig själv :D! hehe ;) men nu ska jag fortsätta och redigera bilder får väl se om jag slänger upp några :D! puss!!!!!!!!!


awesome väder :D!

tjenatjatjo! just nu sitter jag ute på altanen med fötterna i poolen och spelar gitarr. bättre kan det inte bli :o vädret är awesome dagen har varit awesome, och kommer fortsätta så för det är fotokurs snart och då träffar man ju alla där :D! yey sjukt kul :)! skulle egentligen varit med linnea och simon idag, men det blev inte så..tråkigt (n) men aja, bloggar väl lite senare ikväll och ser om det hänt ngtn spännande under dagen :D puss! / H

älskar'T ♥

dåligt bloggande under helgen (n)

tjena, har bloggat fett dåligt under helgen, men det är för att jag har umgåts med mina kära vänner ;* i lördags var matilda, jag och linnea och kollade när nybros 96or spelade, sen var linnea och jag i hanemåla och träffade BB och simon :), sen sov hon hos mig, och idag har jag spelat match, mot hovmantorp, dom spelade fett fult och slängde in sånna feta kommentarer. men det gjorde vissa i vårt lag med så ska inte klaga. men iaf det blev 1-1 så vi blev ju inte poänglösa iaf :)! och jag gjorde målet (a) heh, med en fett nice assist av natta :D! sen efter det kollade jag lite på 97orna, sen stack jag, janna & victoria till pukevallen och kollade på 97orna :p efter deras match spelade vi fotboll med simon, abbe, ante, felix och antes lillasyster ;) sen åkte jag hem och nu sitter jag här funderar på att snart dra mig till sängs, är lite småtrött efter dagen ;) puss !

NYBRO MARKNAD !

TJENA :D! idag är hanna på fett bra humör :)! vilket inte händer så ofta nu för tiden (n) men det måste vara för att det var nybro marknad idag ;)? som spenderades med micha & albertina, men sen åkte dom hem (n) och då var jag med denise, evelina, jonathan, erik, emil & simon :) fett kul hade vi det, haha vi typ bara satt på en stenmur och glodde på folk och simon tutade med sin jävla röda fula jobbiga tuta :o ?! rakt i mitt öra så jag känner mig lite halvdöv nu -.- och sen sprutade han och jonathan massa sånt där äckligt skit i mitt hår så jag var typ röd blå och grön i huvet, jo jätte nice (y) men sen skulle jag ut med zigge och dom stack hem, så när vi gick ute med zigge asså jag och denise :p så vart typ killarna jättelångt framför oss, fast simon gick där med sin jävla tuta :o så vi hörde det ända från där dom var :o, haha xd, aja sen gick jag hem och sitter här nu, smsar lite med några randoms. KUL :D så ni som vill får ju gärna underhålla mig :D! puss'N !

svar på tal

Amanda:-P om FRÅGESTUND!:
Hej!
Jag har en liten fråga här och hoppas att jag får svar:)
Var det ngn som du ABSOLUT inte ville ha i sjuan men fick ändå?
Det räcker med ja eller nej svar till denna fråga(:

ja, det var det faktiskt !

5 maj ;)

tjenaaaa :). dagen idag har varit bra, bättre än gårdagen iaf, då vart det en pissdag (n) berättade ikke det igår, men hade wille och jag fortfarande varit tillsammans då hade det varit två månader..ja som ni kanske märker så har jag fortfarande inte släppt han, och kommer inte göra det på ett tag så ni får stå ut med mycket tjat om deeeeee..aja iaf, skolan vart chill. fast gick länge idag (n) och sen på elevens val skulle vi typ ha disco :s? haha xd fast typ bara jag, moa, debora, josse, hilda & dona var i klassrummet, resten satt i kapprummet och körde skp xd? haha fast jag gjorde min matteläxa så slipper göra den ikväll, hinner ändå inte det för det är fotbollsträning idag ;) på A-plan, fett guuuuuutt! pussssss / H

låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig

FRÅGESTUND!



 ni som läser min blogg säg nu till alla att det är frågestund här ! vill ju såklart ha många frågor, kommer avsluta frågestunden imorgon klockan 21.00, så fråga på bara :)! svaren kommer upp på bloggen den 6e ;) puss ! / H


musiik (L)

tjenareeeeeee, sitter här hemma nu och spelar gitarr och sjunger (L) heh, musik är typ livet :o !? aja, dagen har varit chill iaf ;) nu ska jag snart cykla ner till morfar så han får fixa min cykel för det blir bara punka hela tiden :o eller vad det nu heter :p? haha :D! och efter det cyklar jag till moa och så drar vi till dansen, får se om vi dansar så mycket har ju ingen skiva -.- segt ? aja, får se om jag bloggar ikväll, har ju inte så mycket att blogga om egentligen nu för tiden, för ingen ger mig ngt förslag på vad jag kan blogga om ? kanske ska ha en frågestund :) ? och kanske en tävling lite senare framöver :D men det är ju aldrig ngn som anmäler sig till mina tävlingar ?! varför inte :o?! när ni ser att det är tävling måste ni sprida det vidare :) ! puss på er / H


hej tjena hallå

skolan idag har varit chill ;) hade lennie (a)(y) efter skolan cyklade jag hem, och tog fram kameran och tog lite kort ;) fast det gick verkligen inte ta kort idag (n) så jag satte mig här och försöker stämma min gitarr, men min stämmare är helt fucked up -.-så får be linnea hjälpa mig nästa gång hon kommer hit :D hehe, nu ska jag snart äta och sen drar jag på mig träningskläderna och åtminstone försöker träna ;) puss / H

kom nyss hem

tjena, kom nyss hem ifrån mejeriet, där jag har träffat dansgänget för avslutning. men jag fick ju inte dansa för min bristning i låret (n) inte brao, snart ska jag ta och slänga mig i sängen och läsa har inte läst ngt på läsläxan som är tills på tisdag, smart tjej (y) men jag känner att bloggen börjar bli tråkig nu -.- så ni får gärna komma med förslag om vad jag kan skriva om :)? för annars tappar jag blogglusten (n) pussss / H

Dagens hiss vs dagens diss

Dagens hiss :

* Slapp dag, har ingen träning eller något idag fett gutt.
* Oliver och Ottilia är här.
* Fick reda på klasserna.

Dagens diss :

* Det är svinkallt ute.
* Elin och jag kom inte i samma klass.
* Dom spelade grenade idag på idrotten.
* Jag har gjort bort mig jätte mycket.
* Jag saknar wille...


yes, dissad dag idag eller vad ?


dom nya klasserna (n)

tjenaaaaa, kom hem från skolan för en liten stund sen, och den var väl helt okej. fast efter skolan så smsade hanna mig och berättade en sak..tänker inte säga. säger kanske senare..och jag har varit jävligt dum också och varför det tänker jag inte heller säga..men iaf i skolan fick vi reda på dom ny klasserna så jag slänger upp dom lite längre ner i inlägget ;) snart kommer mina kära kusiner Oliver och Ottilia hit så jag ska passa dom :D niiiiceeeeeeee (: hehe älskar mina kusiner :* 

min klass : 7B

Gustav Björneman
Tilda Engelholm
Botvid Eriksson
Moa Fagergård ♥
Karl Fernström
Josefine Fransson ♥
Jonathan Göthberg
Tobias Harrysson
Debora Iyassu ♥
Felicia Jansson
Jodh Jelkänen
Joakim Johansson
Hanna Johansson Nilsson
Axel Johnsson
Josefin Josefsson ♥
Louise Kröger
Shania Nordström
Julia Petersson
Ebba Rigbo
Elias Slättengren
Emil Svensson
Madeleine Törnqvist
Rebecka Törnqvist
Oskar Wedell
Ikke nöjd..

deppdagar..

tjena, har varit tre redigt jävla deppdagar nu (n) men iaf så har jag varit med linnea sen i torsdags. fett kul har vi haft det men som sagt redigt deppiga..men vi har träffat andra så det har blivit kul (y) ochigår var det ju då valborg..den sämsta någonsin, jag lovar..blöööööööö. efter vi hade varit nere vid brasan gick vi hem för jag orkade inte vara kvar..så vi satte oss och kollade på titanic och deppade sönder. sen somnade vi och idag har vi bara deppat IGEN? sjukt vad depp man kan bli pga killar! så idag har vi bara suttit i hennes rum och spelat gitarr och messat med randoms. nu ska jag snart ta och byta kläder sen ska jag ner till mejeriet och kolla när dom andra dansar, får ju inte vara med för att jag fick en bristning i låret igår på seriepremiären ?! o juste vi vann igår med 4-0, awesome är vi :D men puss på er!


LOVE