helvetesdag

dagen har varit ett rent helvete så tänker ej skriva om den, och har därför inte heller någon blogglust. seya

godmooorgon

tjeeejna, nyss gjort mig klar för skolan..satiken vad fort det gick o.O hehe! idag taggar vi inför låååång skoldagis, segt..men kul :) efter skolan ska jag troligen till älskipälski o möjsa, himla gutt!
förlåt för att det blir bildlösa inlägg men har tyvärr inga bilder..

mobilinläggggggg

Tjillevippen, ligger i sängen o glor på two and a half men med älskling, älskar't! Matchen idag gick hyffsat, 3-3 och två gjorda av miiig ;)! Göttmoos!

MATCH!!

tjaa!!
sitter här hemma o taggar inför match senare ikväll mot tingsryd! gött med match igen :D! hoppas verkligen på vinst idag, det behöver vi! och igååår..eller i fredags så beställde vi nya mobiler. IPHONE <333333333333333333333
kerlek viiita...TOPPEN! äe...nu orkar jag ej skriva mer...

hehe..FÖRLÅT

ojojoj!! inte bloggat på en hel vecka ?!?!
satiken vad dåligt..ska försöka bli bättre!!
har precis gjort mig iordning för en kort dag i skolan, toppen. senare idag ska jag nog träffa vickeplöööött! gos!

DM-match!!

wooohoo! skoldagen har varit toppen, gick bara till tjugo över två, underbart! idag ska jag och mitt älskade lag åka iväg till färjestaden för o spela DM-match! taggad till 1000, hoppas bara att det går vägen idag!

goodmorgon

godmorgon sötisar
har nyss varit ute med daiiisy & ska snart käka lite frukost! yummyyy!
och idag står dans på schemat...

toppen skoldagis

tjena!!
skoldagen har varit töööppen!! även fast det vart den nästlängsta så..kändes den otroligt kort, UNDERBART! vädret var toppen på morgonen, sen nu så blev det megasketatråååkiiigt....sånt gillar vi ej..MEN, toppen väder och spela boll i, så det är vad jag ska göra nu!

zoonislääger

känns som jag inte har bloggat på otroligtsketamega länge!! men..jag har EN ursäkt! jag har varit på ZONLÄGER och tränat skiten ur miiig! MEN det var otroligt kul. så ja nu vet ni varför jag inte har bloggat..
kanske slänger upp ett inlägg sen, för nu ska jag äta KEBABTALLRIK och mysa med ÄLSKLING!!

kortisdag.

hallojsan.
skrev inget igår efter träningen. men som sagt, tränade ju..sen skulle herrarna spela, och jag skulle vara bollsakimojs. först hade vi tyst minut för elias, flaggad var hissad halft & madesjöspelarna hade svart band runt armen. jodå, visst är vi en kärleksfull klubb. och nästan alla som var där grät under den tysta minuten. och jag har fortfarande inte fattat det..usch..
menmen, idag är det kort dag i skolan. börjar tjugo i tio. slutar runt två.
då kommer vicketut, sen ska vi vidare ner till badhusparken för en tyst minut.

så otroligt hemskt

fick ett otroligt tragiskt besked igår..fick reda på att en kille hoppat framför tåget, senare på dagen fick jag reda på att killen hette elias hagman. och fick då reda på att det var victors bästakompis & även min kompis bror som gjort det. så otroligt hemskt, att folk kan må så otroligt dåligt, och bli så dåligt behandlade att dom bestämmer sig för att hoppa framför ett tåg. helt sjukt. alla tankar riktas idag till familjen hagman & deras släkt. och hoppas att dom som gjort elias illa har rikigt dåligt samvete och mår otroligt dåligt. så dom verkligen vet vad dom har förstört. dom har förstört en hel familj, och en kille som hade hela livet framför sig. kände dock inte elias, men tycker fortfarande att det är otroligt hemskt.

trött tjeja

hallojsan.
efter en heldag med orientering och shopping så har mina höfter, samt knän och vader gjort sitt för idag. MEN, det var det värt! en underbar dag med världens bästa klass & en underbar dag med bästis. bilder på det jag köpt kommer heeeer! (mobilbiler, oho vad vi älskar't! eller?)
trippelring från ginatricot, 32:-
töjning, partaj 79 :-
earcuff, ur&pen 39 :-
oså självklart gooodis!!

orienteringsdag

tjipp, har ju som sagt haft orienteringsdag idag, gick faktiskt bra, snart sak ebbut och jag åka in till Kalmar för en liten mysisdagis, pöss

we just having fuuun, we don't care who seas.

hejsan svejsan, skoldagen har varit bra. (gårdagen något sämre, träffade folk därav ingen bloggning) dock blev det lite sämre nu ikväll..tränade fotboll och knäckte till knäet igen..känner på mig att dm-matchen är som bortblåst för min del. menmen. IMORGON TAGGAR VI ORIENTERING HELA DAGEN. (undrar hur det går?)

godnatt


det steg från botten till toppen, ännu än gång är det tillbaka på botten.

hej goddag o hallå. tänker ej skriva mycket, orkar jag ej..dömde idag, gick faktiskt bra. hela dagen har varit toppen fram tills nu, det sjönk tillbaka till botten, FML.

baack

hallojsan.
I'm back! har hänt en del under tiden jag hade bloggpaus, jag har gått och blivit singel..no details. har även gått o blivit domare, umgåts med underbara vänner och bara varit. självklart ALLDELES för mycket plugg. men det har börjat lugna ner sig nu.
så nu är jag tillbaka lite smått!
idag ska jag spela match mot kalmar södra. KÖTTA!
bild sen en underbar och nästintill bäst valborg!