godmorgon

halloo, har nyss bytt ut min varma sköna säng mot en lite kallare oskönare soffa..ligger och kollar på "magi på waverly place" filmen, grym ju ;)! Senare idag står halloweenfest på schemat med mina underbara brudar!


låten med mest minnen

hittade denna gamla låten, satan vad den har minnen med sig, (eller vad man nu ska säga) ifrån sommaren 2011. shit. saknar't 
 
 

mysdag

haft en redig mysdag idag med bästis och lillasyster i Kalmar, kollade på Ted, grym! Och sorglig..och nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla film, nattiiii!


sötisen

"Dina byxor är lite för små för mig Hanna"


dessa rubriker..

hatahatahata rubriker, måste vara det värsta som finns!! idag, så är de mysdag med ebbisen som gäller, och kanske en liten tripp till kalmaaar ;) får se vad som händer!


Lose yourself tonight

hallo, blev då ingen bra bloggning igår..tror inte ens jag skrev någonting? började som sagt dagen med modevisning, skitkul oså fick jag lite nytt till garderoben, direkt efter blev det kalas för mina kusiner, mysigt va de! Nu ligger jag oh tittar på barnprogram, bästaskiten


lite mys

myser lite med familjen framför xfactor! helt ärligt, vet inte vem jag ska "heja" på, men favoriterna är väl oskar, manda, isak, jem och awa och de är väl typ alla xd och Malcolm såklart!!


so please don't judge me

nyss hemkommen ifrån debora, har verkligen haft en toppendag med min lilla älskling! fick en del söta bilder, haha, men mest oseriösa..som vanligt! ska ta en ORDENTLIG fotodag snart! 
nu ska jag äta tre rätters med min fina familj!
 

fotodag!!

Heeeeey! Megago dag i skolan idag, och nu ska jag snart åka till Debora för o mysa med henne, och även fota!! puss


natti

kryper ner i min säng redan nu framför Simpsons, helt klart favoritprogrammet! Hoppas på att jag kommer upp i tid imorgon iallafall (a)


180 dagar

Inte alls länge kvar tills jag och bästis sitter på bussen påväg till stockholm och spenderar 5 dagar där, shopping, bio, myskvällar på stan OCH JUSTINS KONSERT. fyfan vad kul det ska bli, en dröm som går i uppfyllelse, shit vad jag längtar.
 
 

before I die

 
1. live in my dream house. Jag har alltid, enda sen jag var 5 sagt att jag vill ha ett sånt där stort, fint, vitt hus som på alla engelska filmer, med en fin pool. och en dag ska jag bo i ett sånt..om de så händer när jag är 64. 
 
2. travel first class. ser så otroligt coolt ut med sånna flygplan på filmer, som i typ sex and the city, hur ballt som helst att få åka i första klass! 
 
3. getting matchin tattoos with the one you love. tänk att ha likadana tatueringar, som visar att man älskar varandra osv, skulle nog vilja ha typ ett halvt hjärta och sen har min kärlek andra halvan. hur coolt som helst.
 
4. have my dream body. ska träna som attans nu i vinter, jag lovar. jag vill verkligen ha en såndär perfekt kropp till sommaren 2013 så folk bara stannar och glor och undrar vad man gjort för att få en sån fin kropp, men ja, de vill väl alla tjejer och kanske inte är det lättaste att förverkliga.

home from school

gick hem från skolan nyss pga att jag har en extrem huvudvärk och öroninflamation, sucks. Så nu ska jag gosa ner mig i soffan oh glo i skolkatalogen sen sova!


now that you can't have me, you suddenly want me

nyss hemkommen från stan där jag har provat massa kläder med elin! galet taggad på att gå modevisning på lördag, ska bli megakul! nu ska jag ta en varm dusch och sen bara dega i soffan!


cuz you are the only thing that i got right now

tjooo, slutade för 20 minuter sen men ligger på en bänk i skolan och väntar på ebbisen med min älskade vän Juliiiia och Felicia, direkt efter ska jag på konfa, sen vidare till torgett med elin och prova kläder för modevisningen!


mini Hanna


ingen bra dag idag..

redig toppendag idag!! TILLS vi slutade och jag märkte en spindel på min hand!! Skrek och började lipa och hela skolan bara glodde, usch! Hatar spindlar


then it's real love


scrubs <333333

tjobreeeeeeee, sitter och glor på scrubs, bästa programmet !!!! ska snart ut en sväng med ebbis, härligt ;)


vad jag gjort idag


paranormal activity 4

nyss kollat klart på paranormal activity 4 fett äcklig och scary men värd att kolla på!


of to schoooool

sliiiiter mig bort mot skolan idag, orkar verkligen inte ... senare idag kommer jannisen, toppen!


nattinatti

säger godnatt med denna otroligt fina bild på mig oh världens bästa


.


please don't break my heart, you live there

skitdag i skolan idag, gjorde någon "lupp" ankät typ, skitdrygt fick frågan "har du någon gång testat anabola steroider" ja jag är en 14årig tjej gör de varje dag..va tror dom om oss ungdomar.....sitter förövrigt och glor på tv, ska träna som fan ikväll ska fan ligga halvt död i sängen efter träningen.


underbaraste skoldagen

onsdag är helt klart bästa skoldagen, börjar halv tio och slutar tjugo över ett, helt perfekt tänk om varje dag kunde vart sån...ska snart åka ner och träna, gaaalet underbart!


Landskampen

spenderat min dag på gfa med finaste bästa underbaraste laget och kollat på u21 landskampen Sverige - Italien, Sverige sög..menmen, kul var de!


trääääning

ner mot åkrahäll för träning, taggad? NEJ


fucking monday

nepp! måndagen har varit toppen! saknat min underbara klass :( kollat på film två lektioner, bara genomgång på en och så knytit knopar på idrotten? hahhaa, chill! vädret suger, men de skiter jag i för ikväll är de träning! lovely


glömde bloggen..

glömde helt bort bloggen idag...ledsen för det! kort sammanfattning, spelat Sims, åkt till debora, kollat hockey, ätit McDonalds, kollat Williams lista, ätit citron, kollar nu på tv. VILL HA GODIS. das was alle! natti


pretty little liars

hallooo...nice lördagskväll, sitter hemma..helt ensam, medans typ alla andra är i hällebärga på konfirmationsläger..blöö, så pretty little liars får vara min underhållning ikväll, älskar't! helt klart bästa serien!

.


kalasas

idag fyller min älskade lilla morfar år så nu ska jag dra mig ner mot han för lite kalas!


lidande blogg

bloggen blir lidande pga praoen, börjar halv nio och kommer hem runt fyra och då är jag trött som ett aaaassssss, nu ska jag käka, sen träna boll! härligt


PRAO

Halloj. Praoar hela denna veckan därför kommer uppdateringen inte vara så bra..typ, kass !! natti


morning!

Morrn! Somnade sent och vaknade tidigt, alltså ingen bra kombination..sitter och tittar på phineas och ferb, bästa programmet! Vet inte alls vad jag ska göra idag..troligen bara sitta hemma och glo, göttt


kommissarie späck

sitter hemma helt forever alone och kollar på kommissarie späck, har inte sett den innan faktiskt, haha lite efter kanske..haha!
 
LIK HON SOM RAPPAR I J.E.M ?
min mamma och lillasyster säger hela tiden att jag är så lik hon som rappar i J.E.M, när jag har glasögonen på mig, kan inte riktigt hålla med... vad tycker ni ?
 
 
 

nu kan du få mig så lätt

känner mig otroligt ful ikväll, men ändå så bjuder jag på en nytagen cambild, jag är bara otroligt snäll. Medans resten av familjen är på kalas, (vilket jag också var innan men gick hem pga att mitt lilla huvud höll på att sprängas) så tittar jag på körslaget, spelat fifa i flera timmar..så började tröttna lite! heja bagge då va.
 

FIFA kväll

har fifa kväll med mig själv..hur kul ?! hahaha....avlider lite, menmen har man inget bättre för sig så!
 

nej skojar bara

heh, har inte skaffat glasögon ... tackar gud för att jag ser bra!
 

glasögon

skaffat glasögon
 
 
 

plugg...

sitter oh försöker banka in lite no i huvudet, vilket går SKITDÅLIGT, välkomnar ett F redan nu


största fågeln

idag, hade vi, största fågeln, på vårat, staket, lite smått, läskigt


todayys


jag bara låter bilden tala för er


himla härlig dag

ÄLSKADE DAG! 
dagen har varit toppen, började dagen med att sjunga..övning inför morgondagens lunchspelning, hade inte behövt vara i skolan förrens kvart över nio, men var där vi åtta, allt för sång eller? medans resten utav klassen sprang skoljoggen satt jag och lyssnade på musik med jonathan och olle och tog tid på dom som sprang, haha..skoj! ska snart dra mig bort mot debora för att sedan åka på hockey! ÄNTLIGEN, som jag längtat efter att få titta på hockey!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

så jävla snygg

Oscar Zia <3 MIN STORA KÄRLEK NU ASSÅ


go skoldag

tjena! haft en riktigt go dag i skolan, mycket skratt men även lite gråt...huvudet orkade med hela dagen, med lite panodil så! nu ska jag spela FIFA, hoh!


fixat naglarna

suttit hemma hela dagen eftersom jag inte fick gå till skolan för mamma...så i brist på annat fixade jag naglarna lite, inte så noga, menmen! de får duga