GOTT NYTT ÅR!

hejsan, nu har våra ''gäster'' kommit :D haha, kusinerna♥ vi har nyss ätit förrätt och ska förhoppningsvis snart äta huvudrätt :D, nu ska jag spela kinect med alfons och hoppas på att victor snart kommer hit också :) hehe.
puss på er!
o ha ett riktigt gott nytt år!
love ♥

liider..

har inte varit hemma så mycket, har spelat cup, varit i fagerhult & umgåts med min fina pojkvän, vilket har gjort att min blogg har fått lida gaaanska mycket. men nu har alla spelat klart bigso så kommre ju inte vara där mer iaf ;) en bra sak..o sen kunde jag inte spela cupen idag, men såg att dom åkte ut i kvartsfinal..segt :( iaf så är jag hos morfar med min fina och vi ska snart hem & passa mina småsyskon sen åka till honom o gosa och förhoppningsvis titta på fiilm!!
puss!
'
sitter just nu och mummsar i oss detta, fööör gott!

hos meine älskling!

ligger i sängen hos min lilla älskling just nu, åhåh gooos! sover här inatt (y) och igåååår spelade vi bigsobox mot 97or, fast det var bara två 97lag med o.O men iaf till det viktiga..VI VANN! jihaaaaa! grymt! nu ska jag..spela sims, tror jag (a) sen gosa med min fina pojkvännis & kanske gå ner till sporthallen o titta på bigso!
XOXO



TAGGA!!

halloj, sitter i soffan och tittar på tv med min lilla Daisy i knäet, ska snart lägga mig i mitt rum och titta på film, sen kommer farmor o farfar hit o Victor kommer hem ifrån Uppsala, o ikväll spelar jag bigso!! TAGGAAA!!! Seyaa

tredje gången gilt

DAG TRE - en plats jag vill besöka

skulle verkligen vilja åka till hawaii & har velat det sen jag var en liitenliiten plutt!



SIMS <33333333333333333

har nyss kommit hem från stan där jag varit med ebba ;) fick låna hennes sims idag med! jihaaa!! så nu ska jag installera det sen lär ju min dag gå ut på att spela sims ... typ.. äe, kanske ska iväg. hope noooot!!! seya

HEMMA!!

hejsan!
sitter just nu hos  och vi har nyss ätit  och dom är ! sen har jag  tyckte det blev så fint så jag blev , nu ska jag spela 
PUSS FRÅN LILLAAAA
OBSERVERA ATT BILDEN DÄR JAG HAR  är !!!!

JULAFTON

nu har jag stigit upp ur sängen, och ätit god julfrukost. senare ska vi ner till graven och sätta nya blommor & tända ljus. och vid tre ska vi solklart titta på kalle anka ♥ efter det vissla johanna & så ska vi självklart ha vårt eget lilla julbord! sen blir det öppna alla fina paketer som ligger under granen..åhåh längtar!

låt bilden tala ♥


jag älskar dig

MIN underbara fina pojkvän.
du är så otroligt bra älskade du.
kom ihåg att jag älskar dig mest av allt!
DU&JAG♥

donkendoonken!

har nyss ätit mcdonald's med min moder! ska snart åka och hämta upp amanda och sen åka vidare till skogen! kommer inte ha någon täckning på mobilen & datorn kommer vara riktigt seg, så får se hur dan bloggningen blir. ska ta och rigga några tidsinställda tror jag!
ha det bra!

polkisar ♥

sååå goda...

packapacka..

slappis dag..har absolut inte gjort någonting. legat i soffan & tittar på tv & sen suttit vid datorn. är råförkyld så kan knappast andas, hostar jämt o ständig fy bubblan! varför just dagen innan julafton?! o vart tog tiden vägen..det var ju nyss första advent..
nu ska jag titta på lite glee avsnitt & sen packa..usch

mina underbara syskon

DAG TVÅ - mina syskon

ni som läst min blogg ett tag, vet ju säkerligen att jag har tre syskon. alla tre är tjejer. har en storasyster & två småsystrar. vi har stunder då vi bråkar konstant, men även vi har väldigt bra stunder. men det viktigaste av allt är att jag älskar dom oavsett vad.

AMANDA. 16 år & riktigt kaxig är hon..hon kör sitt egna race hela tiden. ganska galen och helt tookigt kär! jag blir bara mer och mer lik henne för varje dag som går. fast, vi är bara lika i utseendet, inte så speciellt lika i beteendet. hon är såå mycket tuffare än mig..hon älskar att reta upp mig för jag blir så jävla förbannad..vi brukar tetas ibland, vilket är ganska roligt..för tillslut så börjar båda två skratta så vi gråter.

WILMA. 10 år & helt UNDERBAR! hon har vissa svårigheter, men hon är såååå duktig! ibland kan hon bli lite väl knasig..och ibland är hon bara otroligt rolig. hon är otroligt omtänksam & snäll. hon är som sagt, underbar!

ALMINA. den minsta i huset & POLISEN i huset. hon är otroligt envis. ganska lik mig i sättet..får hon inte som hon vill lägger hon sig ner på golvet och skriker och gråter tills hon tillslut får som hon vill. vissa dagar kan man inte annat än att bara sitta och skratta åt henne när hon gör sina heltokiga saker..liten prinsessa är hon. vissa dagar är hon bara..jäätte jobbig. men fortfarande är hon Mrs polis..hmm..



hey i heard you were a wild one

heyyy, grym låt dude!

haha..fan va sjuk människa..

haha..fyfan vad sjuk människa, som att hon är särskilt snygg eller? usch..

tomten ja vill ha en riktigt juuul

ja..det vill jag..men det blir det ju inte..inte utan snö, fml..vaknade nyss sitter nu här och spelar gitarr o smsar med min fina pojkvän som är på väg till uppsala..får ej träffa han på fem dagar :( buhuuhuhuh..därför är julen lite dålig..menmen..runt fyra/fem åker jag, mamma & amanda till fagerhult där mormor morfar, wilma almina & pappa redan är..eftersom vi ska fira jul där, hoppas det är lite snö där iaf!

dag 1

Dag 1 - En bild på mig + tio fakta om mig själv


1. jag älskar julen
2. jag älskar min pojkvän otroligt mycket
3. att träna är helt underbart!
4. jag är vädligt känslig av mig om det är typ om man bråkar och sånt
5.  jag älskar att spela gitarr & sjunga
6. att träffa mina kompisar är underbart!
7. -
8. -
9. -
10. -

2 timmars jävla rast..

sitter hemma just nu har rast till ett..långtråkigt :( blööö..skulle åkt ner till sporthallen..men nahe sen skulle jag visst inte det.. killar (n) sen vid ett ska vi till og hallen och titta när niorna spelar match mot lärarna..sen dans runt granen! sen firar jag att det är jullov och åker ner till stan med mamma :D

man måste dö några gånger för att verkligen leva

åhåh..vill inte skriva om min tråkiga vardag hela tiden..det händer ju bara samma saker dag in & daaaag uuuuuuuuut..sååå triiiisst...triist ZZzzzzzzzz....osvosv..
vår lärare är heltokig om ni ville veta, han springer runt i klassrummet som att han fått typ..ett getingstick i rumpan, tänk OM han fått det? stackarn....nu ska jag snart träna sen ska jag till victor och öpnna TVÅ julklappar KÄNN PÅ DEN! loveyaa

funderingar..

jag har lite funderingar här..
1. VARFÖR SNÖAR DET INTE?
2. VARFÖR HETER JULMUSTEN APOTEKARNES & INTE APOTEKARENS? SKAPAREN HETTE VÄL ÄNDÅ INTE ARNES???
3. VAD SKA JAG SKRIVA OM I BLOGGEN?
4. VARFÖR KAN MAN INTE VARA TILLSAMMANS MED NÅGON BARA FÖR ATT TJEJEN ÄR LÄNGRE & ÄLDRE? HALLÅÅÅ ELLER..DET SPELAR VÄL INGEN ROLL?
5. KAN MAN VERKLIGEN BLI FULL PÅ COCA COLA?
en helt normal bild på två helt normala tjejer...

slappt assååå

skolan var reeedigt slapp idag, såååå skönt! tittade på tre filmer, hade bara en halvtimmes tyska och bara tio minuter no..det var dom enda rediga lektionerna & sen idrott! wihoo, sånna här kan väl alla dagar vara eller?
och idag fick jag en förtidig julklapp av älskling! kan ni gissa vad det är (a)?! lägger upp bild på det ikväll, så får vi ser om ngn har rätt..har ngn det får den fyyyyyra länkningar :D awesome!
XOXO

grön jul eller?

har lite funderingar här..asså, är det verkligen en riktig jul om det inte är snö? det är det väl ändå inte? julen ska vara vit..inte grön ?! och sen att det ska REGNA på julafton? hallå guuud liksom ?! vadå REGN på julafton ?!?! jävla skit..nu vill man ju inte fira jul..eller jo, man får ju fina julklappar men ändå liksom..okej..nog på detta.
har nyss kommit hem från stan det var tråkigt där. osv osv, tittade på film mest i skolan osv osv.
buhuhuhuhu vad tråkigt mitt liv är..och jag har inga bilder. FML

snön försvann lika snabbt som den kom..

fy vad tråkigt..kom massa snö idag & sen nu bara försvann den :( bara blask ute nu..har nyss varit och handlat godis med min lilla kusin så mysigt att vara ute och gå nu på kvällarna :) vad hittar ni på ikväll?
ha de bra!

ADsettings

klickade in på en blogg & såg då att hon gjort ett inlägg om ADsettings.com, en sida där du kan tjäna pengar på din blogg! är inte det awesome :)? så om DU precis som JAG vill tjäna pengar på din blogg, bara till att klicka på bilden för att bli medlem!

ja må hon leva, ja må hon leva..

sitter hemma hos mormor nu, har firat henne idag för hon fyller 50 :D! ojoj...gammal..haha :D:D:D:D:D:D!!
snart ska jag & familjen till ishallen och titta när amandas lilla pojkvännis spela match med j20, för jävla coolt asså! nej..haha! o anledningen till dålig upd..sov ju hos victor & har en gamal mobil för min är på lagning..hoppas den kommer tillbaka snart..känner mig så tom att inte kunna gå in på internet på mobilen :(

tävlar!

jag är med och tävlar hos http://flavoured.se/, och det är inte vilket pris som helst! UTAN EN IPHONE 4S!
var med och tävla du också! direktlänk till tävlingen; http://flavoured.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html#comment

för jag ska måla hela världen, lilla mamma

skolan..var som vanligt, gjrde omprov i no;n, och det gick faktiskt bra! sen när jag precis gjort klart provet skulle vi göra en redovisning på något skit om världen..o det gick braaaigt. om en halvtimme ska jag kaaaanske på dansträning & senare fotbollsträning & ikväll nanar jag hos vickevire.
seya!

fly away, and please take away the pain

skolan har varit jättebra idag :)!  heh, ovanligt faktiskt..fick sluta en halvtimme tidigare också ;) sen ikväll ska jag ner till sporthallen och kolla på träningen, kan ej vara med för min förbannade rygg..o efter det ska jag ner till ishallen o titta på hockey med min lilla pojkvännis tror jag..
puss

åhå..suuck

skrev nyss in min egna bloggadress o kom på att jag inte bloggat idag!
usch!!! vad dålig jag är på det :( inte bra..o jag tog lite bilder igår..men kameran ville inte sammarbeta så bra..så, det blev ju då inga bra bilder! iaf så har vi gått luciatåg idag..gick sådär för min del, blev jättedålig o höll på att svimma, men ville inte gå av så stod kvar där uppe o försöökte le, hehe..nej det gick inte bra.
nu ska jag göra en kopp varm oboy & köra ner näsan i so boken, för imorgon taggar vi so prov, o jag vill verkligen inte ha ett ig till...
bild från tha luciatåg!

fotafotafoota!

fick redig lust att fota..o det passar ju mega bra nu när jag är sjuk :) så tror jag ska ta tag i mitt liv & fota!
hoppas det blir några bra bilder, så lägger jag upp dom här!

hooome

stannade hemma från skolan idag, mår skiiitdåligt så kände att det var bäst..dock missar jag lucian, vilket inte är ett dugg kul :( men det är lucia imorgon med & då ska jag till skolan..MÅÅÅSTE!
hah, nu ska jag lägga över lite filmer o sen titta på dom, guttans!

Min enda längtan..ÄLSKA MIG FÖR DEN JAG ÄR

eyy, ville bara säga att jag är awesoome..o att jag tog kort på mina naglar som jag målat..men den råkade jag typ ta bort tyyyyp..inte så himla bra eller?! aja..dom blidde iaf röda o vita! lite juligt..nu ska jag ut och gå med min lilla vovve & min systers..lite större & dummare vovve..haha!

seya


ibland är livet underbart

har nyss skämt bort mig själv lite, har duschat o rakat benen o sen har jag målat mina naglar, heh, en redig ''ta hand om mig själv'' dag. ska snart ta o skrämma mig själv också & titta på saaaw! igen..hehe, otroligt bra filmer ju!

neerdiis

sitter o tittar på julkalendern nu igen ;) tittade inte klart på avsnitten igår..hehe, sen ska jag lägga över lite fiiilmer på usb;et sen ska jag slänga mig i soffan o titta på dom! slappisdag♥
o vart tog alla min fina läsare vägen? dom bara..försvann...
trist..hoppas ni hittar hit igen!
han är fin min pojkvännis <3

tjuuuvarnas juuliis!

sitter just nu och tittar på julkalendern, hah..har inte tittat på den innan ;) så fick bli första gången nu, hihi redigt gosig! förövrigt har dagen varit toppen! seya

yey, i'm awesome duude

har precis gjort mig klar o ska snart ut o gå med daisy sen cykla till skolan ;) hade ej sovmorgon idag för att det är luciaövning halv nio..åhå, avlider..blöööööö! sen ikväll ska jag träna lite foootbolll!! awesomeee :)
seya!

ey, FUCK MY LIFE

ååhåh, vad sur jag blir..ni fattaaar inte hur mycke min statistik sjunkit :( inte OK någonstans! skolan har vart lite knas idag..men ah, helt okej. slagsmål♥ hah, jag är udda..men älskar när någon går på när någon går på den fulaste o största idioten i skolan :) hah! sen har min lille bebis varit här med, uunderbart! nu ska jag spela temple ruuuuuuuuuuuun!
puss

Julkonsertiis!!

Har nyss kommit hem från madesjökyrkan där vi har haft julkonsert, skitroligt var det :) så nu sitter jag och tittar på tv med mina småsyskon, ska snart ta o ätaaaaaa, puss!

i dooon't know..

heh, vet ej varför jag typ aldrig uppdaterar längre. har ingenting att blogga om & sen har jag tappat lusten lite..men de ska vi nog fixaaa :D! såg att dom uppdaterat blogg.se, vad tycker ni om det? själv tycker jag de blev sketacoolt. äe skämt..ingen stor skillnad alls, BOOORING!

temple run♥

laddade ner temple run på pappas mobil igår, o jag blev helt besatt..satt o spelade i typ..tre timmar, sen fick jag inte spela längre, o min tumme blev typ cp .. hmm..de är ej så bra..heh..
ska snart ta mig en kopp varm oboy & gosa ner mig i sängen med min fina vovve & titta på avsnitten från julkalendern, gos♥
puss!

underbart!

kom in för några minuter sen, har varit ute o busat med hundarna & tagit lite kort, o fick en del helt OK. massa på min fina älskling, håhå så fin han är♥

lotta på bråkmakargatan ♥

sitter just nu o tittar på lotta på bråkmakargatan med mina småsyskon i väntan på att älskling ska komma hit,  då ska vi mysa med lite chokladpudding godis, chips & läsk.
sover hos han inatt också. åhåh, gos!
kärlek♥

finis vovve ♥


ich liebe dich ♥


stoorstäda!

heh, ska ta o storstäda mitt rum nu..ehe, kan behövas..

HJÄÄLP MIG

VILKEN BILD ÄR FINAST?!

svar på frågestunden del 3

ha du bra självförtroende? tycker du att du själv är söt/snygg?

nej, snarare tvärtom. har jättedåligt självförtroende..
hur beskriver du din klädstil?

ja, de är lite olika..har lagt upp två bilder i de andra inlägget om frågestunden!
vad använder du f
ör smink?
vad använder du för smink?

solpuder
brunkräm (ibland)
mascara
kajal
varför började du blogga ?

det var så många som bloggade, och sen ville jag väl vara lite som alla andra (a) tyckte det var stentufft o ha sin egen ''hemsida''
favoritmat?

KINAMAT & THAIMAT ♥
vilka blogga läser du?

http://keela.se/
http://adaras.se/
http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
vart bor du?

jag bor i nybro, en liten bit utanför kalmar :)
Bästa fotot du är mest nöjd över ?



vinter/sommar ?

båda!

trasan o banane?

mina systrar säger att jag låter som någon i trasan o  banane? ska man ta det positivt eller negativt o.O ? chansar på negativt..skitsystrar!
haha, ska iaf ta o sätta mig o måla deras naglar, & mina såklart :) bilder på de kommer, sen ska vi ta o fota lite också! mihih, skojsigt!

But baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya

tjuubree!
meganice dag i skolan ;) förutom NO provet som jag inte kunde ett skit av, haha..gaaanska vääldigt säker på att jag kommer få omprov på det, men that's life! ska snart packa fotbollsväskan o cykla iväg till og-hallen o träna fuutboll & inatt sover jag kanske hos ebba ;) men nu är jag lite sugen på att fota..
se ya!

svar på frågestunden del 2

vad gör du helst på en ledig dag?

på en ledig dag umgås jag helst med vänner, o pojkvän eller så bara slappar jag!
hur länge ha ditt längsta förhållande hållt?

lite längre än 9 månader, loong time ago..
din favorit outfit? vill gärna se bild :D




två favoritoutfit, ena med tights sen någon tunika till, o andra mjukisbyxor o en gosig kofta!
tycker du att du passa bättre i lockigt än i rakt eller tvärtom ?

nja, det är lite både och, nu när jag har kort hår är det finare med rakt men när jag hade långt ville jag nästan alltid ha det lockigt!
vilka är dina närmaste vänner?

mina närmsta vänner måste vara..
moa
ebba
rebecca
vad gör du på fritiden?

umgås med min pojkvän, spelar fotboll, sjunger spelar gitarr & dansar!
favoritlåt just nu?

Hot Chelle Rae – Tonight Tonight

orkar ejjj..

förlåt för dålig uppdatering, men orkar inte bloggan nu. måste plugga på no provet som är imorgon. vi hörs!
loveya♥