chilliiiig dag mannen

skoldagen är en utav dom längsta men ändå så var den otroligt chill! spelade in film på so;n och på no;n gjorde jag INGENTING. hade bara tjugo minuters tyska o dom andra lektionerna hände ingenting. o idag har jag inte gjort någonting..otroligt skönt att bara sitta och inte göra något. har fått några knasiga utslag på min axel..mm LÄSKIGT!
PUSS!

underbar dag!

skolan har varit toppen, direkt efter skolan stack jag ebba & debora till stan och sen direkt hem till debora o pluggade! sen var jag dum o la ut en status på fb..skulle skriva massa namn på magen, o det gjorde massa ont så gör ej det.. varnar er! sitter nu här hemma o ska snart kika på ''Annorlunda familj'' eller vad heter det? men först ska jag äta macka o dricka varm oboy!
klapp o kyss ta en ryss!
resultatet..AJ

godmorgon :)

halloj, är så otroligt duktig så gick upp väldigt tidigt idag! känner mig stolt :DDDD heh, har nyss laddat hem låtar till mobilen eftersom alla typ försvann..cp ja0. men nu har jag iaf några! o idag ska jag bara vara hemma och mysa efter skolan, LOVELY! o..jag har matteprov idag..fuck
seya!

jag vill ha munkar munkar munkar med hål i stora feta munkar med hål i!

sitter hemma hos morfar, gick ner hit med daisy så nu busar hon med buster och hon lär ju vara trött som en död fisk sen..haha :D och morfar har varit på stan och köpt munkar! muma!
ska sova hos lille victor idag med, himla gosigt!! oså ska vi förhoppningsvis kolla på massa film! underbart!
och i förrgår kom mamma hem med ett bar übersnygg jeans till mig! LOVE
snygga huh?

godmorgon :D!

har nyss varit ute och gott med daisy i ca en halvtimme o nu sitter jag o äter frukost! ska snart börja göra mig iordning och sen cykla till skolan. fyfan för skolan asså!!

sjuk..

sitter hemma i soffa och myser och tittar på tv. fick gå ifrån skolan idag eftersom för det första började den med ett rent helvete, snackade med rektorn osv osv..och sen började jag känna mig jättedålig ont i magen o huvudet och sen något tryck över bröstet..så gick hem hit o suttit i soffan sen dess. snart kommer victor hit o då ska jag myysa massa med han. elleeer..kommer somna (a) får se om jag orkar gå till skolan imorgon, känns som jag måste eftersom jag har matteprov fml..


Dag 6

Dag 6 - Något som du ser fram emot, och varför.

Jag ser fram emot sommaren 2012. Massa skoj med min fina pojkvän massa skoj med fina vänner & såklart FOTBOLLSCUP♥
Det känns som att sommaren 2012 kommer bli toppenbra!

5 månader ♥

5 månader utav lycka
5 månader utav massa tokigheter
5 månader utav skratt & gråt
5 helt underbarar månader med min fina underbara pojkvän idag.
jag älskar dig ♥

förlåt!!

förlåt förlåt förlåt för jag inte bloggat på typ..tre dagar, men jag har haft fullt upp, varit tvungen att plugga massa och det är då som bloggen får lida och man får ta skolan som nummer 1. men efter den här vecka är det ganska lungt så då ska jag försöka bli bättre! nu ska jag upp och koka nudlar och sen krypa ner i sängen o titta på tv!
fick även en 2mm töjning utav jennifer idag, jihoo!!

seya


jag är med och tävlar hos flavoured.se

var med och tävla du också!
vinnaren får inget mindre än..
IPHONE4S!

underbar helg!

har haft en underbar helg, i fredags var jag i kalmar och tittade på bio, i lördags tittade jag på hockey och åkte sen till victor oså kom snön!! wihooo! så vi gick o åkte pulka :') himla mysigt! o idag kanske hanna o jag åker ner o tittar på hockey igen..o sen ska jag på valpkurs..stå ute i detta vädret i tre o en halv timme..KILL ME
'
smeeeex

biomys osv..

bloggade ej igår eftersom att jag direkt efter skolan åkte och dansade & direkt efter dansen åkte o tränade fotboll, så underbart! efter jag tränat åkte jag till victor o sen vidare till kalmar, tittade på ''the darkest hour'' o den var verkligen jättebra! så den rekomenderas verkligen :D ska kanske ner och titta när han spelar match idag med..få se hur det blir med det!

sveriges värsta bilförare

gosar ner mig i sängen och tittar på sveriges värsta bilförare och äter chokladpudding, älskar det programmet!
ha en bra kväll ♥


I was born to tell you I love U



kan inte sluta lyssna på låten & går inte lyssna på den utan att man fäller en tår..


kärlek


världens bästa

Dags att torka tårarna för tiden är förbi
Nu vet jag att ingenting håller förallti'
Allt jag ville va att du skulle behöva mig
Men nu vet jag att jag är starkare utan dig


känns som om det vore en toppendag för att bara låta fingrarna gå över tangentbordet och låta allt komma ut, känner mig som en sån otroligt dålig människa och vill bara gråta och sova hela tiden och jag vet inte varför. Orkar inte skriva av mig idag. Vill bara dra täcket över huvudet och sova.
dock har jag nog världens bästa och finaste vänner. Tacka gud för att dom blev just mina bästavänner.






ni lyser upp min dag, jag älskar er.




har inte orkat..

har inte haft ork för bloggen nu..massa annat skit, massa prov osv. men jag lovar att det ska bli bättre.
nu ska jag upp o äta sen lägga mig i sängen och titta på tv, för jag är så otroligt trött.
seya, ni är världens bästa <3


hos ebbiis

sitter hemma hos ebba med moa just nu, dom lagar hamburgare..fybubblan vad äckligt. när vi kommer tillbaka till skolan är det engelska & sen skolans val!! läängtar! <33333333333333333333 hehe..alltid så kul med skolans val när läraren blir sur...mihihihiihihihihih

tjäna pengar på din blogg!

- adsettings: klicka på bannern nedanför för att komma till adsettings.com!
såhär gör du
1.registrera dig och fyll i alla uppgifter.
2. det kommer komma massa annonser klicka "ansök" på alla.
3. klicka på ad settings annonsen och ansök, du blir accepterad direkt så gå in då på ad settings annonsen och leta upp en html kod som passar bra till din blogg lägg sedan in den och sprid.


- plusikassan: klicka här för att bli medlem, du får 8kr för varje person du
värvar och bara 40 kronor på att gilla deras facebook sida och att bli
medlem!


NUUU! före & efter!

väggen är ju då lite tom, men som ni ser..så ska jag sätta upp en slags coool tavla ..den turkosa som jag målat dit dåva..
o det svarta ska ju då vara ett draperi..
äälskar't

myser ♥

sitter och myser i sängen och tittar på tv med min fina pojkvän, dagen har väl inte varit den bästa. men iaf! sen kanske jag ska titta när lillvicke tränar & sen hem hit o myysa lite till :D! heh...mysiiigt värre♥

smexbild från skolan idag..mihihi


hemvärn & påssjukan!

sitter i sängen just nu och tittar på hemvärn & påssjukan, hah älskar alla såna där dom gjort :D som ni vet så färgade jag ju ebbas hår innan så nu luktar jag ikke gott på händerna :(( och det försvinner inte även om jag tvättar mig :'''/////// heh, ah kul information..nämen har inget liv vet ej vad jag ska skriva om är uttråkad och trött..ska snart sooova, eller jag inte än kanske..
nä nu bara babblar jag ?!?!?! bilderna på rummet kommer imorgon ORKAR EJ NU , seya


fäärga håret!

sitter just nu hemma hos ebba, har färgat hennes hår & nu rensar hon ut i sin garderob så jag ska få liiiite kläder :D guttans bananer asså! sen kommer nog victor till mig får se vad vi hittar på osv, seya!

hinner inte..

hinner int elägga in några före efter bilder på rummet nu för nu ska jag åka iväg och dansa med min underbara dansgrupp! hinner förhoppningsvis efter dansen, seya!

sakerna jag köpte

skrev ju i förra inlägget att jag köpt saker för pengarna jag fick, så här får ni bilder på de!
köpte en matta..men den stackarn syns inte :'''(((((((((

presenterna :D!


1. kuddfodral, eller vad det nu heter..
2. tre hyllor
3. bio & middag + 100 kronor
4. rihannas parfym
5. THE SIMS 3!
6. två biobiljetter
7. tofflor som man värmer i mikron
8. duschsaker typ..
9. presentkort på bio
10. jääättegosig filt
11. två kuddar


KLIIIICKBILDER!
vissa saker är ej med på enskilda bilder, men kameran blev hel knas så det gick ej ta kort fick även 1100 kr, men handlade saker till rummet för dom! för er som ej fattat så vart ju att göra om rummet en present :), lägger upp bilder på det jag köpt snart!

Dag 5

- dagens outfit





lite sent osv..

kladdkaka ♥

har nyss bakat kladdkaka, muums! snart kommer bilderna på presenterna & efter det före och efter bilder på rummet! pappa börjar nämnligen bli klar & då är det mammas och mitt jobb kvar! (den roliga delen asså)
sitter och mumsar i mig detta <33333333333333

SVAR :D

klara om godmorgon :):
när kommer bilderna på dina presenter? :)

- ska lägga in bilderna på presenterna nu & finslipa lite, sen kommer de!

godmorgon :)

har nyss ätit frukost och rastat dom små skitvovvarna, ska alldeles strax börja rensa ur rummer och sen ska pappa tapetsera! ska även beställa hem en ny säng, wihoo!
lägger upp bilder på det jag fått osv sen !

tha shorts!

Micaela om VILL HA:
Vart kommer shortsen ifrån ? :)
- shortsen kommer ifrån mandeldesign.se :)



snygga piercingsmycken!

massa snygga!! och nu vill jag inget annat än att pierca min navel igen..
JIHAAAAAAA!!!!!
pierca tungan vore något!! vavava ?!?!

VILL HA

gjorde nyss ett collage med massa snygga kläder jag ville ha..dock..försvann det och jag orkar ej ghöra om det så lägger upp bilderna såhär istället!

våfflor <333333

ätit våfflor för en liten stund sen, massa gott! sitter och tittar på tv o myser med mina småsyskon och kusiner! hoppas på att victor snart spelat klart sin match så jag kan få åka till han, underbart!
hur har eran dag sett ut?
KRAM!

kalmarstad

har nyss kommit hem ifrån kalmar, varit där i stort sett hela dagen, köpt massa nya saker till rummet som pappa ska ta och göra iordning snart. om typ 40 minuter kommer några gäster hit och sen är dom väl här en liten stund sen ska jag faktiskt lägga mig och sova är så otroligt trött..ska ladda kameran nu sen ska jag ta kort på det jag fått och det jag köpt så lägger upp bilder sen!

underbar födelsedag!

har än så länge haft en underbar födelsedag, massa ''grattis sms'' och massa grattis på facebook, så underbara vänner jag har! men dagen är långt ifrån slut och snart kommer mina fina kusiner! ska spela xbox och massa annat skojigt! lägger upp bilder sen på det jag har fått, för det kommer nämnligen mer gäster hit imorgon!
ha det bra fina fina läsare ♥
stolt storasyster till världens finaste lillasyster

fjortiiis!

WIHOO!! vem fyller år idag vavavavava!?!? jo jaaag!!! wiiiihoo så gutt! fjortis o sådär ;) haha!! tillomed REKTORN sa ''jahadu hanna..nu är du äkta fjortis då!'' haha :(((((((((((((
o sååhär firar vi födelsedagar i madesjöskolan!
min present från lille moatoa..

städa, otroligt duktig!

håller just på att städa mitt rum, fy bubblan vad duktig jag är! sen ska jag mysa med min lillasyster och titta på film :), gosigt gosigt. pppff..nu kommer jag inte på någonting att skriva....................åhåå, vad jobbig det bidde nu......................NÄE, NU SLUTAR JAG SKRIVA HEJDÅ!


    

   omagaaaaad!! någon är snygg eller ?!


förlååt!!

glömde blogga igår..förlåt, men hade otrolig huvudvärk och ville bara sova sova sova!! så då gjorde jag det..gick även på hockeyn, fast gick därifrån efter ett litet tag, idag ska vi bara planera lite för imorgon tror jag, sen vet jag inte vad som händer :) och imorgon blir ja fjooortis ;** känn på den va!

svar på tal

Anonym om fy bubblan vad hemsk!:
du ska fan inte säga något om otackt..

svar; spela in en video när du spelar och sjunger samtidigt, sen kan du länka till mig så kan du ju visa mig att du kan spela i tackt i sånna fall :) skulle bli väldigt glad om du gjorde det :) och sen kan du ju stå för vem du är och skriva ditt namn, om du vågar :)


duschaat, så nu är jag fräsch & gosig!

nyss hoppat ut ur duschen, frös så otroligt mycket så var tvuuungen att duscha! åhå, så skönt :') målade även mina små tossingar, så fint med rosa :) som ni ser så har jag ju lagt upp bilder på hååår! så nu är det bara till att rösta :D!

HAHA! för att ni ej ska misstolka (som faktiskt väldigt många gör, o ja..jag också...men schhh! säg inget!) så menar jag ju HÅRFÄRG!


färga håret :DD

nu har jag bestämt mig & jag ska färga håret ungefär som jag hade det i sommras
|
|
|
v

   
klickbara bilder, (älskar hur dan färgen är på tredje bilden..omnomnom..)


o så se det ut bakifrååån..

LITE ANDRA BILDER PÅ MASSA SNYGGT!







hoh, första bilden, LOVE IT! & den där tjejen .. fy bubblan vad söt!
men..NU ska ni få rösta! vilken tycker ni?!


kaaallt!

nyss kommit hem från pulkabaken och victor åkte nyss iväg för o träna, så nu kryper jag ner under täcket med datorn i knäet & en kopp varm choklad & spelar lite barnspel, hih,kuligt <33333333


måla måla måååla

kom hem från skolan för ett tag sen..sitter och äter klubba & målar i min lillasysters målarbok, that's my life! haha! victor & tilda kommer kanske snart hit & då ska vi åka pulka & leka i snön..eller ja, dom får göra det..min mage är knas :( fy bubblan!


DAG 4

Dag 4 - Vad köpte du sist?

ehm..HAHA! ärligt, så kommer jag faktiskt inte ihåg..haha, pinsamt..


hinner liksom inte..

halloj, egentligen så hinner jag inte blogga nu..men jag gör det iaf för ni är bääst! okej..det där hängde inte ihop?? haha!! nu ska jag iaf packa idrottsväskan o sen kommer josse o hämtar mig så vi får åka bil :) YEEY!!!
ja...men vi hörs när jag kommer hem..slutar tyvärr fyra idag..blöö


med dessa bilder, säger jag godnatt!

SÅ KLOCKRENA






nya möbler..ohyes!

suttit och tittat på nya möbler till mitt rum, eftersom jag snart fyller år så ska vi göra iordning lite! om ni är snälla..KAANSKE jag kan lägga upp lite på vad jag hittat..har lite beslutsångest..ska nu sätta mig och äta korvstroganoff& ris och dricka mjölk! fybubblan vad gott!

hah..söt syster.
hon sitter och spelar på iPaden..
''HANNAA!!! nu..nuuu..NUUU WOHOAR DOM!!!''
haha, sims kan göra en riktigt knasig..



omnomnomnom...
har enorm bildtorka så snattar miljontals bilder från weheartit!


sommar..ge mig SOMMAR!

åhå..jag som verkligen ÄLSKAR vinter!! vill nu ha sommar...åhåh, såg en gammal sommarbild..muums för sommaren!! ändrade dessutom uppfattningen direkt när jag kom till skolan idag! och fybubblan vad kul att träffa alla fina vänner igen massa gooosiga kramar! UNDERBART!
åhå, så fina <33333333333

dag 3

Dag 3 - Något du saknar.





dagens hiss & diss!


duktig tjej!

har varits så duktig och gick upp HALV SJU idag! kors i taket! så nu har jag klätt på mig & ätit frukost, ska snart platta håret o lägga på lite smink! sen är jag redo för första dagen i skolan, fy bubblan vad hemskt..TÄNK ATT DET FINNS DOM SOM LÄNGTAR...usch! menmen, får se vad dagen bär med sig, senare idag kommer ju iaf victor hit :)! ha de bra


SVAAAR!

fick en fråga om vart jag köpta apan..
den är köpt på http://www.coolstuff.se :D!


apiis <33333


fy bubblan vad hemsk!



är det bara jag..eller låter det som att dom spelar i otakt när hon börjar sjunga??
förövrigt tycker jag hon är skitdålig...hör ju ej vad hon sjunger & vafan sjunger hon efter hon sjungt alla ''save me'' första gången?!?! mamma säger att jag också ska börja sjunga som en täpt kråka så vinner jag med idol!
ingen dum idé!

                                                 

APA <3333333

haft en bra dag, som alla andra dagar! finns ej så mycket och skriva, har nyss kommit ut ur duschen & sitter och målar naglarna torkar dom med min supersöta nagellackstorks-apa! hah, så söt :'')


DAG 2

Dag 2- Din kamera/mobil



Kamera; pentax K-x

Mobil; xperia x10 mini pro, fattar ej varför den heter pro..för den är verkligen sämst!

du är kallt utan k.

dagen har varit bra, suttit och gjort ingenting..orkade inte ens byta om..latisN! sen tog jag tag i livet..tog påmig och åkte ner till ishallen o kikade fotboll! nu kollar vi på film & jag o älskling ska snart gå och lägga oss, för imorgon måste jag upp vääldigt tidigt för att komma i säng väldigt tidigt..USCH FÖR SKOLA


fredagsmys

efter en ganska lång dag så ligger jag nu äntligen i älsklings knä och är verkligen supertrött! började dagen med att åka in till akuten med han, men som tur var så var det ingen fara!! vi har varit och tittat på nybro open & vi har nyss ätit massa fredagsgott! nu ska vi titta på mission imposible 3 & sedan sova!
LOVE TO YOU



ny design osv..

fixade ny design igår..dock så ser ni ju att den är lite knasig..vetifan hur jag ska fixa det, det går typ inte.. någon som vet som skulle kunna hjälpa mig? förövrigt har dagen varit super! varit ute med vovarna och lekt i ca 2 timmar, sen har jag spelat massa fotboll med min älskling. ha det bra!
PUSS

sexy and we know it!

hih, hittade denna söta bild på facebook. VISST ÄR VI SNYGGA!!

förövrigt så har det varit en skitdag så inget som är värt att skriva om! ska ut o gå med vovvisen & sedan slänga mig i soffan och titta på film! underbart!
KÄRLEK TILL ER FINA LÄSARE

ett år sen, gaaaaad

Dag 1 - En bild av dig för 1 år sedan.
först och främst..asså, det var ju nyss 2011??????? ser ju exakt likadan ut som då..boooring, så tar en från början av 2011 kanske?!?!


vetifan om den är sen 2010 eller 2011...
förändrats har jag ju iaf!



tappade bort min förra ;)

tappade bort min förra sånhär, så kör på en ny nu :D
Dag 1 - En bild av dig för 1 år sedan.
Dag 2- Din kamera/mobil
Dag 3 - Något du saknar.
Dag 4 - Vad köpte du sist?
Dag 5 - Din outfit idag.
Dag 6 - Något som du ser fram emot, och varför.
Dag 7 - Meningen bakom bloggnamnet.
Dag 8 - Smink du använder.
Dag 9 - Vad gör dig mest arg?
Dag 10 - En bild av ditt hår.
Dag 11 - En artist du gillar. (Kvinna)
Dag 12 - En artist du gillar. (Man)
Dag 13 - Den tionde bilden på bloggen.
Dag 14 - De 3 låtar som du aldrig tröttnar på.
Dag 15 - En tv serie som du älskar.
Dag 16 - En bild av dig själv idag.
Dag 17 - Vem skulle du vilja vara?
Dag 18 - Vad ska du bli när du blir stor?
Dag 19 - Något du inte kan lämna hemmet utan.
Dag 20 - En semester du kommer ihåg.
Dag 21 - Något du är rädd för.
Dag 22 - Vad har du som bakgrundsbild på datorn?
Dag 23 - Dina bästa vänner.
Dag 24 - En vän du har haft sedan 1:a klass.

såå trött..

vaknade vid tolv idag..tog mig upp ur sängen och sen tog jag daisy och gick ner med henne hit, till mormor & morfar. har varit här ett tag nu & ska äta nuu, tror jag..är så illamående & otroligt trött..blööö, jävla skit. skulle tränat ikväll med & längtade sååååå mycket..sen säger dom att vi ska boxas? asså, näää! aldrig, är för trött för det..blööööö
XOXO

BIILDER


FOTOTÄVLINGAR?!

någon som vet om någon fototävling!?!?!
typ..säg till då :DDDDD
BILDER FRÅN NYÅR EFTERSOM JAG VARIT SÅ DUM OCH INTE LAGT UPP..
hade inte tid för kameran, så blev typ inga bilder..
dock har jag från julafton ska ta och lägga in dom nu, fy vad sent ute jag är!

lite hemskt..:(

min hund..har fått en ny favoritsovplats..inte i sängen bredvid mig längre, det känns lite..ledsamt osv..men, ja..man måste väl gå vidare.. buhuhuhu!!! :(((

GOSIGT!

sitter just nu och gosar med mina  & victors stooora  tröja, åh så gosigt!
och sen en kopp , kan inte bli bättre!!

mysig dag i kalmar :)!

har nyss kommit hem ifrån kalmar, har varit och tittat på bio med älskling & hans lillebror :)! tittade på sherlock holmes, åhåå vad bra den var! ska snart bädda ner mig under en filt i soffan för det är sååå tråkigt väder och då blir man otroligt trött .. o bloggen är otroligt ''bildlös'' undrar vart alla mina bilder tog vägen asså...fybubblan, någon som kan hjälpa mig och fota kaaanske (a)?
åhå mums ♥

småbaarn..

passar just nu mina små söta lilasystrar med min älskade pojkvän & hans lilla söta syster :) vet inte redigt vad vi ska hitta på idag..sånt man kommer fram till liksooom :D o nu..vet jag inte ett dugg om vad jag ska skriva..
haha, hejdå!