åhhh, vad sur jag blir!!

fybubblan vad sur jag blir på blogg.se det suuuger verkligen! och appen funkar aldrig. någon annan än jag som har problemet med att det inte går att logga in ? 
någon som vet någon annan bra bloggsida? INTE devote.
 

hur tufft?!

 
tycker detta är skittufft, fattar ej hur man kan sminka så..läskigt att det ser så äkta ut :o hade pissat på mig om ngn kom så... spola fram till ca 1:24 om du inte är ett franskaproffs..
 

sämst uppdatering

uppdateringen har verkligen varit urdålig och jag har legat på latsidan, men har hållit hus på öland ett tag, riktigt skönt! imorgon är det äntligen dags för att åka till västervik! fyfan vad nervöst..MEN, jag ska göra mitt bästa och hoppas på att gå vidare! 

nytt favvis spel!

tjillevippen! 
nyduschad och freeesch! hittat ett nytt favorit spel som jag spelat typ tre timmar eller något, kul liv! idag har jag solat & fotat med lillasyster, blev en del bra resultat. imorgon väntas en dag med fina debora och moa och sen en myskväll med älskling, toppen ju.

.


någon mer än jag?

är det någon mer än jag som använder sig utav blogg.se appen som har problem med att det ej går att logga in eller lägga upp bilder? eller är det bara jag? blir gaaaalen. 
menmen.
idag har dagen & vädret varit helt toppen! så jag och lillasyster har fotat lite, göttmoos! vet ej vad jag ska göra sen, hoppas på att victor har lite tid för mig så jag kan gosa med han


MÅSTE BESTÄLLA!

sitter och tittar på skal till iphone, hittade några tjusiga jag vill ha så har lagt dom i ''kundvagnen'' nu ska jag bara få mamma till att beställa hem dom..hoppas hon vill det ;) 





dessa har jag dock ej beställt..känner att dom är en aning stora & klumpiga. 
men visst är dom otroligt söta?! 

slappdag

hallojsan, vaknade hos älskling idag, skiiiittrött även fast jag somnade redan runt 11 igår kväll, fortfarande otroligt trött..segt! kan ej logga in på blogg.se appen, jävla skit måste jag säga. hoppas på att mamma är villig att färga mitt hår senare idag, trött på denna fula hårfärgen nu..blööö 


TÅRTA!

 

SOMMARLOV





förlååt

halloo. 
har verkligen varit jättedålig uppdatering idag, men blogg.se appen har ej gått att logga in på av någon konstig anledning sen har det ju varit brännbollsturnering idag också ;) vi var bästa sjuan och bäst bland åttorna gryyyymt ;)
taggad för imorgon, ojaaaaaa

gosar

sittar hos ebbis och gissar framför tvn, skittrött är jag, fyböbblan, sista dagen imorgon sen skolavslutning. UNDERBART


färga hååår

nyss färgat ebbas hår, höhö...jettefejnt! ngn är rädd för att bli gulhårig och klagar på att det svider, fjolla


middag!

har nästan tre timmars rast nu..segt så jag är hos ebbis och äter, goott!!


jakten på den runda rektangeln

nu är vi taggade inför jakten på den runda rektangeln, VI MÅSTE VINNA!


pirrigt


swipper

massaaaa go glass sitter jag och tjockar i mig, tio kronor för tio stycken, åhåhå så värt!


vi vinner igen!

nyss hemkommen från lenhovda efter en gryyym match, vinst med 6-0, underbart! Sista matchen innan uppehållet och ingen match förlorad, toppen. nu ska jag äta och sen krypa ner i sängen för min höft vill inte som jag...


taggade tjejer!

sitter i en iskall ishall i lenhovda och tjejerna är verkligen taggade!! dom sover...


muuums

sitter i solen och dricker gott med ebbis efter en heldag i Kalmar, trött och ont i fötterna, härligt!


myspys

handlat lite och så nu, kääkat McWrap osådär, nu ska jag och bestis vidare på stan och leta efter kleeder, MYS!


på tåget!

halloj, sitter på tåget nu på väg mot Kalmar med världens bästa klass! wihooo, megaskoj!


dagens outfit

blus -torg ett
jeans -ginatricot


kalmar

sitter hemma hos mormor och morfar och väntar på josefine så ska vi dra oss bort mot stationen och sen in till Kalmar ;), ska se om jag hittar lite smycken till skolavslutningen osv ;) senare idag är det match mot lenhovda, TAGGAAD TILL TUSEN!


fixat till skolavslutningen!

tjiipp! idag har jag fått hem klänningen och köpt skor, klänningen passade perfekt! måste bara gå in skorna så blir det perfekt! imorgon är väntas skolans dag då vi ska till Kalmar onsdag runda rektangeln torsdag brännbollsturnering fredag skolavslutning, ja..toppen!

ser ut såhär idag!!


foootbooll

tjejna
sitter i sängen och kollar på fotboll med älskliiing! italien-spanien, hoppas stort på spanien! idag har vi mest tagit det lugnt & ätit glass, tooppen dag heelt enkelt! min dator börjar gå sönder riiiktigt mycket nu, trillar av knappar heela tiden så det är skitjobbigt att skriva... så dags att börja spara ihop till en ny och fjäska lite för pappis och mammis!!
och nu är det fyra dagars roligt i skolan och sen skolavslutning! UNDERBART!

image description
image description


pluuugg..

tjejna sitter och pluggar...ja det finns bättre saker att göra en fredagskväll,menmen sånt är livet. och lyssnar på moa lignells nya låt Moa Lignell – Live Your Life megabraig! dagen har varit kort, började tjugo i tio & slutade halv ett, så hade bara musik, idrott & sen gjorde jag ett matteprov ;) har varit med mois idag, alltid lika goooosigt!! :)

image description

söta tjejer från musiken!