sååå..tråkigt

det är så otroligt tråkigt att sitta och blogga för folk som läser min blogg, sen får jag aldrig någonting tillbaka..snällasnällasnällaa, kommentera liiiite?! det blir så otroligt mycket roligare att blogga ifall man får massa fina kommentarer från massa fina personer, det är toppen! kärlek till dom som kommenterar enstacka gånger iaf!

i just wan't to hear you say..I love U

goddag sötisar :D!
dagen har varit braaaa, väldigt lugn dag idag oså ;) sitter nu o tittar på BB, haha..nejdå jag är inte alls nööörd :o!! nu ska jag dricka pucko..och sen, titta på tv :D! hoppas eran dag varit bra, kyss!
åhå, underbart god!!

BIG BROTHER, ME LOOOVE!

tjofräs!
nyduschad o sådäär, sköönt! sitter och försöker förstå massa saker...men  inte så lätt när hjärnan är som en stor gegga?????? fattar nada..blö.. och sen har jag gjort massa läxa helt i onödan :(( ibland är jag bara så ... dum?! okok..nu ska jag lägga mig i soffan..försöka få hjärnan att växa ihop och ehm ja, titta på BB, inte för att man behöver så mycket hjärna för det, men iaf!
FAJNT KNÄÄE?

oki dag...

halloj, dagen har la varit helt OK ska inte klaga. de bästa av allt vart musiken, hehe. ska ha schlagerlunch så jag o två till övade massa på den låten vi ska sjunga, åhåh vad kul det är! nu ska jag hoppa in i duschen o sen lägga mig i soffan o titta på tv, trött sliten o har en 70årings kropp, yes here I am!

hmmh..gooodis

nyss kommit hem från stan, köpte massa lösgodis..åhå vad gott! måndag osv, men sak sammaaaa? det är gott ju :D!
nu ska jag spela & sen titta på tv o äta godis..mohahah!!!

helt ok dag

dagen har varit helt ok, skolan vart ganska seg vissa lektioner, hade ingenting och göra på svenskan så satt o bara glodde i typ 40 minuter, sen kom debora och jag på att vi skulle måååla, heh, så vi målade en sak om JB som typ skulle vara med i en film, eftersom han fyller år på torsdag. Har inte lika ont i ryggen nu som tur väl är, hoppas på att de blir ännu bättre sen! Hoppas eran dag varit bra, puss!

världens bästa avslut

världens bästa avslut på lovet, avslutade det med min fina underbara pojkvän och nu FBI, dock är min rygg helknas..fybubblan känner på mig att de blir en sömnlös natt..hoppas era lov varit lika bra som mitt. NATTI

b&j`s <3

sitter just nu i soffan med min fina pojkvän, sitter och tjockar i oss en b&j`s heheh...käkar även lite chiiiips, kebabdrömmen <3. loveuuuu!

miin dag...

ser ut som vilken vanlig dag som helst,
börjar med hundkursen
sen hem, duscha..
sen kommer victor, mysa med honom & titta på film
sen sooova
fybubblan för skola imorgon assåå

lite morgon myys

sitter hemma hos mormor och morfar ska snart åka iväg till hundkursen..åhå, vill verkligen inte, men måste man så måste man. sitter och dricker varm oboy (y) massa gott :D! ska göra ett schema för dagen med så ni får se vad min dag bär med sig :D!
looove

ett halv år ♥

galet vad tiden går fort, redan ett halv år med min fina fina pojkvän idag. kommer fortfarande ihåg när vi träffades första gången, åhå. sååå lycklig ♥
världens bästa kille är du, kärlek till dig ♥

cakepops

goddaaaaaagens
sitter hos lille morfiis och dricker oboy..hehe oboy monster eller? nä, inte precis..
men godisgris som jag är satt jag och tittade på massa recept på gosaker & dåååååå hittade jag något som kallas cake pops! åhåh, bara måste göra sånna. de ser så otroligt goda ut!
hih hk och muffinsarna är såå söta :'')

urusel update..

jag veeeeet att uppdateringen på bloggen har varit helkass..men eftersom det är lov och jag har spenderat massa tid i sporthallen för att spela fotboll & titta på fotboll, sen har jag även spenderat hela lovet med min lille pojkvännis. det är i sånna lägen som bloggen kommer i andra val, men..snart så börjar skolan och då kommer jag ju inte springa runt i sporthallen o överallt i nybro varje dag så då kommer jag ha mer tid för bloggen, toppenbra va!
nu ska jag avsluta min kväll med att titta BB med min pojkvän, hoppas eran dag varitbra.

loveu


big brother!

gooodmorgon!
sov lääänge idag, åhåh så skönt! men dock så är jag så jävulskt förkyld och riktigt täpt i näsan, så otroligt svårt att andas..buhuh, och ikväll ska jag spela gnistan igen. typiskt att bli sjuk när jag ska spela.. blööö!
sitter iaf o tittar på big brother med miin fina pojkvännis, åhåh va bra det är, haha tittar på första programmet..det första hannah säger ''jag är så kåt'' bra start!




myyyser

GODMORGON!
guttans med sovmorgon idag efter en..jaa, inte jättebra genomförd tunering, men på tisdag tar vi det ;) yeeees! sitter fortfarande i sängen med min fina pojkvän, ska snart ta o fixa iordning maj lite..joooobbigt...


seya!


TAGGA!

goddag, ligger i soffan och tittar på tv i min supergosiga filt med armar (y) käkar halstabletter i massor..fybubblan för att vara såhär äckelförkyld, senare ikväll är det masjögnistan mot 97or! riktigt taggad! hoppas det går bra bara :)! Hur har eran dag varit? puss! ser inlägget komstigt ut? det är mobilbloggning!

masjögnistan!

wiihooo, sov ganska länge idag på morgonen, jo tack det behövdes! ebbut kommer snart hit och så ska vi gå ner till sporthallen för o titta på lite fotboll! o ikväll ska jag sova hos lille victor, upp tidigt på söndagen och sen på kvällen spela masjögnistan mot 97orna! TAGGAD TILL TUSEN!
puuussssss

myseer

halloj.
sitter hemma i soffan..HELT ENSAM :( buhuhu! sitter och gosar i min filt med armar och med min lille vovve! himla gosigt, tittar på wipeout vinter, loveit! heh..
hoppas eran dag varit toppen!

puss




godmorgon!

halloj, sovmorgon idag. himla skönt! nu har jag gjort iordning maj o allt och ska snart ta o trampa iväg mot skolan..ohoh, min hals döödar mig.
puss

de får oss känna oss speciella ett tag, sen är vi bara som en annan tjej i mängden.







avslutar kvällen med lite sånadär toppen bilder.
godnatt♥


day two

Dag 02- Min favorit bok/böcker



GRYM


för vi är tuffa!

just precis, vi är TUFFA!
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måla mina naglar liiite faaint! resultatet kan ni la kanske få se sen om ni är sådär riktigt suuupergulliga!

simpsoons <3333333

efter denna hemska dag så gosar jag ner mig i soffan med massa gott & tittar på lite simpsons. toppen!
hoppas eran dag varit 1000 gånger bättre än min!
slänger upp bilder på det jag fick på alla hjärtans dag senare..puss!
det är detdär jag menar med gott..MUUMS!
forever alone osv..

var tvungen..


godnatt osv..

med detta inlägget säger jag godnatt..så otroligt trött efter denna dagen, ska lägga mig i soffan under en gosig varm filt och bara tääänka..hoppas ni har haft en toppen dag!
natti

wihoo, ska klara det denna gången..

Dag 01- En blogg jag läser varje dag
Dag 02- Min favorit bok/böcker

Dag 03- En nytagen bild
Dag 04- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 05- En person som betyder mycket för mig

Dag 06- tio sanningar om mig själv
Dag 07- Någon jag saknar
Dag 08- Fem bilder från ett minne 2010/2009

Dag 09- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10- En bild från när jag var liten
Dag 11- En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 12- En bild som är över 1 år gammal
Dag 13- En sång som får mig att må bra
Dag 14- En bild på mig och en kompis som badar
Dag 15- En före och efter bild när jag fixar mitt hår

Dag 16- Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 17- Någon/Några som betyder mycket för mig!
Dag 18- bästa sommarminnerna
Dag 19- mina bästavänner genom åren
Dag 20 - hur jag sminkar mig
Dag 21 - min klädstil
Dag 22 -
om mig själv
Dag 23 - mina bästavänner

http://keela.se/

fått massa söta kommentarer!

har fått en massa söta kommentarer utav folk som gillar min blogg osv!
hihi, ni är bäst!
fortsätt så, det blir hundra gånger roligare att blogga då!
KÄRLEK TILL ER ALLA FINA!
(ni som kommenterar massa gulligt, länka gärna eran blogg så länkar jag i ett inlägg!)

friluftsdag

kom hem ifrån sbm för ett tag sen, har haft frilutfsdag. åkte skidor för första gången i mitt liv, o fyyy vad kul det var! trillade i liften några gånger men men (a) nu sitter jag och värmer mig under en gosig filt med världens godaste blåbärs smoothie!
hur har eran dag varit?
mums!!
sådär duktig ska jag bli!

I will always love U ♥

åhå, så underbar. lyssnat på den hela vecka ♥
världens bästa.

Whitney Houston ♥

toppen dag!

än så länge så har min alla ♥- dag varit toppen! och eftersom det just är alla hjärtans dag så var det lunch spelning idag! såå underbart fint. och jag var faktiskt med! spelade tillsammans med moa och julia, med lite hjälp utav ida och felicia! och det gick oväntat bra för min del! men dagen kan bara bli bättre, snart kommer victor hit & då ska han få sin lilla present! har ni köpt någonting till era pojk/flickvänner? 
ja..en toppen dag helt enkelt! hur har eran dag varit?
låten vi sjöng, UNDERBAR
eftersom jag har världens bästa o snällaste mamma fick jag massa godis av henne! dock så hade jag ätit himla massa innan jag tog bilden (a)

do it!


GLAD ALLA ♥ - DAG ALLIHOPA!


sisådär lite lagom nervös..

tjaa!! sämst uppdatering osv..så gaalet nervös för imorgon, lunchspelning och jag, moa & julia ska sjunga..tror jag kissar ner mig..tänk om jag gör bort mig :o? PIINSAMT! meeen..hoppas på att de går bra (a) nu ska jag titta på simpsons o sen 2½ män :D!
GODNATT♥



(tagen från ebbas fb så det är därför det står lite p12igt på den...)


leka med ebbiiis!

just nu är ebbut häär! mihiih :'') funderar på att gå ut o fota lite..buuut idk.. någon som har lust o leka lite med oss :D?
PUSS

just a kiss godbyeee..

ingen bra bloggdag känns det som..vet inte redigt vad jag ska blogga om just nu, men det kommer la senare..hoppas på att ebba snart kommer hem från kalmar, sen ska jag titta på träningen och sen hem till henne för att färga hennes hår och en himla mysig tjejkväll! kanske sover där inatt får seeee..
PUSS

fucking rubriker..

jävla rubriker, hate them..
men i vilket fall..sitter hemma o har tråkigt, glor på tv o spelar spel. ska snart ut med vovven o sen gosa ner mig i sängen och käka glass! mummssssssssss

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Vet att uppdateringen varit jättedålig, men har fått plugga massa eftersom jag haft två svååra prov o massa läxor, men nu är de över för ett tag iaf! Sitter just nu hos victor o ska snart åka hem o lägga mig och vila..tror jag börjar bli sjuk nu tyvärr, baaaajssss! Seya

7 februari 2012..

mohah, heeej! glad tjej idag! vet ej varföör såååå fråga liksom inte ;) ehm..vet ej vad jag ska göra idag..plugga massa till no provet..blöö, o har tyskaprov idag o.O hah, inte pluggat :'( måste bli bättre på det!
nu kommer nog snart josefine så ska vi åka till skolan, seya!

my 2012 wish #1

1. träffa OneDirection, åh så underbart!
2. få bättre betyg i skolan utan all stress..mhm, I need.
3. åka till New York, har jag ALLTID velat göra!
4. vara stark vad det än gäller!

you just got to love it!


firat min fina fina lillasyster ♥

vart en helt okej dag i skolan, ganska trött menmen. måndag juu o då är man ju alltid trött..blöö, o min design är sååå tråkig..så ska nog ta någon gratisdesign (a) för fybubblan för att göra nya designer åhåh så segt det är..
dessutom har vi firat min sötasööta lillasyster som fyller sex idag! massa grattis till henne!
hiihi gulluunge <333333333

så du kan ta ditt pick o pack och försvinna ut ur mitt liv för jag vill aldrig någonsin mer se dig. ALDRIG

hemska dag.

orkar ej skriva så mycket, ska snart göra mig iordning och åka ner till ishallen o träffa massa fina vänner. sen åka och träna för att rensa tankarna lite. jo, slutet på helgen skulle ju kunna bli bättre, men sånt är livet.

och så var man tvungen att skriva något här uppe..

FYBUBBLAN VAD JAG HATAR RUBRIKER!
måste bara säga att gårdagen var awesome! kommer lite bilder ifrån igår så fort moa skickat dom..
idag har jag bara legat i soffan eftersom jag tror jag börjar bli lite smått sjuk nu..ont i halsen och ont i hela kroppen..menmen, ska snart iväg o dansa iaf..dum?? o ikväll ska jag ge mig på att träna utomhus..tror ej detta kommer gå, men vi hoppas!!
bjuder på en bild på lilla mig från igår!

once the stop talking to you, the start talking about you.

nyss klivit ur duschen, nu ska jag börja göra mig iordning för snart kommer gästerna och sen blir det kalas! senare ikväll ska jag bort till ebbut för en hejdundrande tjejkväll!

någon lista en kille skrivit..

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av Er håret, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker vi inte på Er. Lär Er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på Er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om Ni tycker att Ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
11. Lär Er att använda toalettlocket, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Ni har tillräckligt med kläder.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om Ni inte klär Er som Pamela Anderson i Baywatch. Tro då inte att vi kommer kolla en massa såpoperor med Er.
19. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör Er ledsna och arga, då menade vi det andra.
20. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina Ni är?
21. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur Ni vill att det ska göras. Men inte både och.
22. Tjejer som använder push-up-bh och lågt urringade blusar har ingen rätt att bli förbannade när vi killar kollar in Era bröst.

nu tar jag dig till himlen, ska bara upp och hämta en o annan sak på vinden

ÄCKLIGT <333333333333
hej!! är lite fluuuuummig idag, heheheh..himla skojsigt. ska hjälpa mamma att laga mat till kalaset ikväll eftersom min lilla söta kusin nyss fyllt tre och min lilla söta lillasyster fyller sex på måndag! himla gosigt! sen ska jag ta på mig hörlurarna och dunka massa härlig musik. seya!

pangbom tävliiing!

jag är med och tävlar om en valfri pryl på http://www.uffessakerochting.se/ hos http://keela.se/

take me down like i'm a domino

TJOBREEE. åhåh det är så tråkigt att bara skriva om vardagen hela tiden..den har varit som vanligt! nu håller jag på o kokar nudlar, himla massa gott! o sen kommer kanske vickevire..vet inte redigt, saker som man får se :D! ska även öva på en topphemlig låt till alla hjärtans dag! seya

I won't let you go

GODMORGON!
vaknade vid sex idag av att min lille vovve ville ut..ooh, jobbigt..drog mig upp o la mig i soffan, sen nu har jag gjort mig klar o allt, så sköönt att ha det gjort så tidigt :D! så nu ska jag lägga in en låt på mobilen o sen platta håret. TOPPEN! o ikväll träning! UNDERBART