badambadamdumdam

tjaa :D!
morgoninlägg oså yao :) ibland är jag duktig och kliver upp tidigt så jag hinner mycket :)(y) o förlåt för det inte blev ngn bloggning igår, hade friidrottsdag, sen träning på de. så jag vart ganska slut på kvällen och somnade första gången runt lite över nio (a) ska bättra mig på att uppdatera :)
dagens meganice outfiit :D! toppar den med en jeansjacka också ;)


Jag älskar dig, på redigt.

världens finaste människa.
jag älskar dig så otroligt mycket min fina.
föralltid du och jag, föralltid.
Jag älskar dig.



känslan när jag hör någon knacka på dörren, o jag öppnar den och där står du.
underbart.
att bara få vara i din närhet, är så underbar.
du är ALLT.


massa skit hit & dit överallt bara massa jävla skitsnack

TJA!
finns inget o skriva om tyyyyp.
skoldan har vart hemsk, fast samtidigt har jag nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag :o skrattade så jag lät som en ko o.O ganska knas om man frågar mig...o efter skolan kom victor till miiiiiiig, ovanligt eller :o sen åkte han o tränade, så nu är jag hos min lille morfar :) och just nu håller jag på med det här ;
juste pluggar matte!

kan ni tänka er att JAG pluggar MATTE????? nä, tänkte väl det.
helt osanolikt. så jävla tråkigt är det..menmen så är det när man är en efterbliven liten fjolla :D! haha, typ sover på mattelektionerna..då blir dom ikke glaada! så jag varna er..sov aldrig på en lektion..nä, nu ska jag vara duktig och jobba, är på tal 66 & man ska vara på 110 på fredag, o vi har ingen mattelektion förrens på fredag..känns ju...bra..
pussar!
någon som ska på hockeyn ikväll?

riktigt fina;


Daisy
Buster ♥
Conrad ♥

jag är med och tävlar hos ;

http://www.adaras.se
tävlar om två biljetter till britney spears konsert + hennes nya parfym!
var med du också!
tävlingen http://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#comment
LYCKA TILL :D

open up your mind

hej :), glad och go tjej här :), men inget ovanligt ju (a)..eller? Haha :) har inte gjort så mycket skolan vart chill, gjorde so prov, hoppas iaf det gick bra, tror inte de (a) träffade lilla pojkvännen en stund med, oså har jag tränat :), nu ska jag bestämma mig för vilken one piece jag ska få :), kan inte bestämma mig, så tycker alla kan gå in på one piece "sidan" och länka den ni tycker är finast :), nu ska jag gosa ner mig i min junpsuit under mitt gosiga täcke i min underbara säng med en underbart bra film! de är livet. Ser inlägget konstigt ut? Det är en mobilblogg!

shalallalaa

TJA!
glad tjej här idag, kors i taket typ..hehe, har nyss klivit upp ur sängen, o så har jag tagit på mig kläder också (h) för er som vill veta dååå, haha, blir slappa kläder idag, asmys ju :) ofixad o allt i skolan, awesome! senare idag blir det fotbollsträning, yeeey! saknat fotboll nu :o nu ska jag äta min fiina macka :') hohoho, se ya!
söt tjej !

blogga oftare, OFC!

hej :D!
haft en awesome dag i skolan idag, riktigt rolig faktiskt för en gångs skull :) gick me matilda till skolan, gutt o prata med henne! o när vi började gå så gick det ngn bakom oss, o sen huxflux så vart han typ 20 meter framför :o vi bara wtf?! hahah, sick. jo, efter skolan så träffade jag min käraaa, o har nyss kommit hem från han :) & vi har faktiskt en månad idag :D hih, awesome :).
fick en kommentar från beccut idag, flickan tycker jag måste blogga oftare, tycker jag med. så nu ska jag fan blogga asså! riiiktigt mycket, jag lovar!
PUSS!
kolla vilken ful äcklig fjortisBÄÄSTIS man kan ha!

det kallas ''kass''

hellu.
RIKTIGT dålig uppdatering nu dom senaste dagarna asså :/. men det är endast för att den där jävla pojkvännen tar så mycket tid :o fan för han! äe, där vart jag galet ironisk. nämen iaf, så har jag inte haft tid o blogga för jag har umgåts med min lille fina pojkvän nu sen i typ onsdags, förstår inte hur han orkar.. haha :D men nu är jag iaf hemma, har ej så mycket o skriva, händer aldrig ngt här i lilla nybro iaf ;) ska snart gosa ner mig i sängen som kommer kännas galet tom utan victor bredvid mig..hemskt, faktiskt..oså måste jag plugga på den där jävla so:n, FUCK!
o statistiken fungerar fortfarande inte, ingen som typ kan hjälpa mig eller?

statistikfan

tjobre!
dagen har vart fett chill, typ bara tittat på film med lille victor, o så har jag träffat jennifer och nicole en stund :) sitter hos morfar nu o har myst lite med min fina daisy, goos! har hittat en jumpsuit som jag ska köpa med, från http://www.chillawear.se :), en sådan svart ska jag nog ha, eller den randiga. får se :D eller kanske jag ska köpa en ziperall, det är sånt man får reda på sen juu :), sen ska jag  iaf träffa victor & hagman. kul eller? näääää..skoja. höhö, har ingen humor!

o det är något fel på min helvetes blogg, går inte se en där jävla statistiken?! förstår inte vafan det är för fel, om någon vet hur man fixar så man kan se den så får ni gärna hjälpa mig..


storstaden liksoom

hallo :)
har inte hunnit med att göra alls mycket idag, så finns inget o skriva om ;) heh. har nyss gjort mig iordning och snart sticker victor, jag o wilma in till kalmar o tittar på bio, awesome ju :).
TSCHÜSS ♥

TAGGAAAAAA MATCH!

tjillevippen :D
sitter häär hemma med tjockisvictor ;) har vart nere på stan och fiikat, mumma :) ska snart dra iväg till m-vallen och sen vidare till åseda ;) så tagga match förfaaaaaan! bloggar när jag kommer hem ;)

00222

(rubriken endast för jag ej kom på ngn o debora tyckte den va fiiin!)

haaj :D! har nyss ätit toaast med debololaa ;), asgott! ska snart dra på oss fotbollskläderna och dra iväg till madesjövallen för att träna lite! hoppas på en lyckad träning trots lite skador här o var :D o imorgon blir det match borta mot åsedaa & vi mååste vinna, då har vi en säkrad andra plats :) riktigt bra!
deboora

snart sticker vi till helvetet..

tjaa! sitter just nu hemma hos morfar & håller på o göra mig iordning, sen cyyklar jag iväg till helvetet...SKOOOLAN! nä, så hemskt är det faktiskt inte..ska mobba tildis idag med, höhöhö! o idag är det no prov med, är ganska stolt över att jag klarade så pass många när morfar förhörde mig, klarade typ..alla utom tre ;) duktigt juu :D! hehe, sen får vi se vad dagen bär med sig, en megagrym träning iaf!


30 dagars utmaning..då har man inget liv asså..

01 - ett nytaget foto på digsjälv och 15 fakta om digsjälv
02 - meningen bakom ditt bloggnamn
03 - ett foto på dig och dina vänner
04 - en dålig vana du har
05 - ett foto på ett fint minne
06 - din favorit idol och varför
07 - en bild på något som betyder mycket för dig och varför
08 - månadens mål med förklaring
09 - Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
10 - låtar du lyssnar på när du är glad, arg ledsen uttråkaad
11 - ett annat foto på någon som betyder lite extra för dig
12 - varför började du blogga?
13 - en bild på ditt hem
14 - ett foto på dig  och din familj
15 - dina topp10 låtar
16 - ett foto på digsjälv
17 - vem skulle du byta liv med för en dag , varför?
18 - planer/drömmar/mål du har
19 - smeknamn du har och varför
20 - vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med
21 - ett foto som får dig att le
22 - vad gör dig unik och annorlunda från alla andra?
23 -  vad har du sug efter ?
24 - ett brev till dina föräldrar
25 - vad finns i din väska ?
26 - din favorittid på året
27 - dina 3 närmsta vänner
28 - ett foto på dig från förra året tills nu , hur har du förändrats ?
29 - vad har du lärt dig denna månad ?
30 - varför gjorde du denna 30dagars utmaningen?

snodde denna sak från matildas lilla bloooogg, heh. får försöka göra varje dag, fan va jobbigt. äe skojade bara, har ju fan inget liv längre. nu gosar jag ner mig i sänge med varm oboy & rostad macka till en bra film o sooomnar, godnatt alla underbara ♥ kärlek till er.



åhåå, jag saknar dig..kom hem

bara massa läxor..

hej :)! känns som en evighet sen jag bloggade o.O? vet inte när jag gjorde det senast, typ i förrgår xd. iaf så har dagen varit helt OKQ8 liksoom :D, förutom att moa en lilla filuren har gjort ''smäcka alla tjejers bh-bands dagen'' så alla killar har sprungit runt som idiot och smäck bh-band! blivit smäckt asså miiinst typ, 30 ggr :o, så är en aning röd på ryggen ja0..efter skolan var jag faktiskt duktig och åkte hem direkt, gick ut med zigge och sen städade jag min toa :D! oså bäddade jag faktiskt sängen med, kors i taket! o nu sitter jag nere hos morfar och har myst lite med min fina daisy ♥ längtar tills hon får flytta hem till mig :'), nu sitter jag här och ska snart börja på min engelskaläxa, o sen ska jag plugga på no & det är prov på de imorgon..jag har inte hunnit öva något alls pga att jag vart sjuk, så känns ju jättebra! o för den delen så ska jag nog klippa mitt hår på högersidan..så de blir lika långt som det på vänstersidan, inte jättestor skillnad men lite, så jag kikar på lite löshår, om ngn vet ngt billigt så kan ni ju säga till (h) kikar även efter 'fjädrar' att sätta i håret, skitsnyggt ju!



titta så söt hon är, min lilla älskling


rubrik...

heeej :) glömde blogga igår :o hemskt eller? nä men hade inte tur, gick skoljoggen igår, haha tog fan en o en halv timme :o men stolt är man ju när man gått 8,3 kilometer ;) hah, senare idag ska jag iväg till ishallen o titta på Victor när han spelar match ;) sen sover jag hos han så lär inte bli jättebra upd direkt :) men om jag hinner så bloggar jag mer sen ;) ser inlägget konstigt ut? det är isf för detta är en mobilbloggning!

nu blir jag säkert kär i dig..

Den Svenska Björnstammen

DAGENS MUSIKTIPS!

jag måste ju ha världens bästa moster!

sitter o tittar på tv så knackar det på dörren, öppnar dörren o sen står madde där, o så har hon en stoooor glasspaket i handen :'') nu har jag isglass i flera dagar :D! så tar hon ut hunden med. hon är ju för bra :)!

don't cry, say fuck U and smile :D

halloo :)
hemma från skolan idag med, fortfarande riktigt ont i öronen o huvudet :( såg fram emot att gå till skolan idag & få träna men det sket sig ju..spelade lite fotboll igår & kände direkt att det gjorde megaont i öronen :( men imorgon SKA jag till skolan, hur jag än mår. för inatt ska jag sova hos ebbut, o imorgon ska victor sova här, myyyyys! o nu dom senaste dagarna när jag vaknat så har jag fått några jättelustiga äckliga utslag på knäna o.O o idag när jag vaknade såg jag att jag hade på händerna, armbågarna, knäväcken och baksida lår :o vetifan vad det är för ngt, ganska läskigt faktiskt..
min gud ♥

cause baby, i need U..

sjuk idag meeed..riktigt segt! men idag så ska jag iaf träffa victor ändåå (a) hhöhö, o imorgon ska jag till skolan om jag känner mig bättre :), just nu sitter jag här och målar naglarna..men kan inte redigt bestämma mig för hur jag ska ha långfingret, jobbigt läge där asså! höhööhöh! nämen, nu ska jag måla vidare så får ni se hur de blev sen :) så får ni se hur långfingret blev med..om jag kommer på hur de ska va..

blond ellää?

väldigt gamal bild, men som ni ser så redigerade jag håret lite slarvigt, så ni liksom ska se hur jag ungefär skulle se ut som blond. o va tycker ni :)? höll ju på o färga de blondt, men har inte orkat färga nu, funderar på att göra't igen!

frölunda vinner första matchen i elitserien! fan va grymt!

kevin är azuuum

föör han har fixat min design idag :D! så galet snygg blev den! håller ni inte med :)? TAAAACK TACK TAAAAAACK KEVIN! DU ÄR BÄST! ♥


det är helt ok

att se ut såhär när man är sjuk!
så överlever man en redig förkylning, b&j's , choklad & goooda plättar ♥

everybody needs somebody sometimes

finns absolut inget att blogga om nu, sjuk, trött & ledsen. så det blir ändå inga roliga inlägg.
tar paus från bloggen, bara idag liksom. kanske slänger inte ett eller två inlägg till.
planerna för dagen är typ; sova, duscha, ringa tandläkarn, ringa novek, knarka panodil & käka isglass.
aldrig roligt att vara sjuk, men med ulriks underbara röst i öronen blir allt så mycket bättre!
kärlek ♥


your options; 1 love me. 2 leave me alone.

finns inget att skriva om nu typ..har ju inte gjort alls mycket idag, träffade victor även fast jag är lite krasslig, hjälpte mamma baka bullar & som vanligt sitter jag här. så sjuukt trist liv jag har..ingen skola imorgon helleeeeeeeeeer. får se om jag orkar på onsdag. på torsdag SKA jag iaf dit. och i helgen hoppaaas jag att victor inte ska göra ngt så jag kan sova hos han (a) hih, gos!

Dagens citat.

''Don't cry because it's over
smile because it happend.''


dagens musiktips!

Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder


sitter och dunkar sönder denna låten. hihi, riktigt braa :D


hundnamn?

halloo.
fick gå hem från skolan redan efter första lektionen, har öroninflamation och är megaförkyld. halsen typ tar livet av mig. inte kul ngn stans :( för ... då får jag inte träffa victor ikväll, och jag får inte träna imorgon, FML..typ. så idag blir det att äta isglass, knarka panodil, titta på ngn bra film och myysa med valparna. dom två sista låter riktigt bra, jajo, den första med! o på tal om rubriken..har suttit och tänkt på hundnamn så här kommer några

chloé
harmony
daisy
candy
bailey
afrodite
aila
akleia

såå. vilket namn tycker ni min übersöta hundvalp ska få :D?!
har beslutsångest..så vill se vilken som får flest kommentarer :)!

den svarta som är lite intryckt är en som är min :'')
röösta nu dåååå!



ny design

gjorde nyss en liten snabb design på tio minuter, så ganska slarvig (a), gamal header o allt. men håller på med en ny header nu. eller ska börja nu, kommer också bli slarvheader, orkar inte göra redigt nu ;) ser ni inte den nya designen så klicka på f5 :)
galet gammal bild

where'd you go? I miss you so..

hallooo :D
nyvaken och glad hanna här :) awesomeee eller?! självklart! ebbut sov här inatt, o vi hade det lika kul som vanligt :D! o idag har vi inte gjort ett skiiit! ebba hoppade nyss i poolen,  så jävla blåst xd haha :) senare idag kommer victoor hit..tror jag iaf o.O hahahhaha! äe..har inget och skriva o.O

dessa rubriker..

tjaaa!
har nyss kommit hem från skruv där vi har spelat match ;) kan ju säga att vi förlorade med 1-0, riktigt surt. men sånt är livet! senare idag ska jag in till kalmar med ebba, ska nog titta på bio, och kanske kolla när victor spelar, får se :) ha't guuttt!

hockey för hela slanten!

supersnart åker ebbut och jag in till kalmar och kollar på lille victor när han spelar hockey cup. bloggar senare..puss!
baaallong!

hälsa till satan vi hörs

fett chill dag, ledig från skolan eftersom vi gick över alvaret igår, riktigt gutt! kanske träffar matilda idag, får se hur det blir. fortfarande ganska sleteeeen. äe, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv  med min söta lillasyster, får ju ikke sova för henne :( pöösss
minis ♥

bara får ut det..

tänker skriva av mig..ni som inte bryr er om mig.
ni behöver verkligen inte läsa.
ni som inte har något och göra och behöver tidsfördriv.
läs förfan?
skriver om precis allt.
men tänker börja skriva om mina underbara fantastiska vänner.
och jag tänker börja med den som betyder mest just NU.
MOA.
för det första. så älskar jag dig galet mycket.
du är så galet underbar fina du.
du finns alltid där vid min sida, och är väldigt lätt att prata med.
jag berättar precis allt för dig, för jag vet att det stannar där.
inne i ditt hjärta.
den tiden då du och jag bråkade.
asså det var seriöst, den värsta tiden i mitt liv.
och jag skojar inte.
hade så sjukt ont i magen varje dag jag skulle till skolan för jag skulle träffa dig.
visste att det jag gjorde var fel.
men jag visste även att ngn gång skulle vi lösa det.
för utan dig klarar jag inte, måste ha dig där vid min sida.
måste veta att jag kan ringa dig, att jag kan smsa dig.
när du mår dåligt.
så mår inte ja heller specielt bra.
när jag ser dig komma gåendes i skolan med gråten i halsen.
då känner jag hur klumpen i min mage börjar växa.
att se sin bästavän, gråtande.
det är sjukt hemskt. nästan det värsta.
att nästan behöva tviinga i dig mat, att få dig sluta med dumheter.
allt det gör jag för dig, även fast det är jävligt svårt.
men jag gör allt för dig moa, precis allt.
vad det än handlar om, så lovar jag att jag gör det för dig.
för du är min absolut bästavän.
du är världens finaste tvillingsjäl.
och ett liv utan dig, skulle jag aldrig klara av.
och älskling, jag lovar dig. att tillsammans, klarar vi detta.
för tillsammans är vi starkare än allt.
precis allt.
då kan ingenting stoppa oss.
vi är bäst tillsammans moa.
vi är OSLAGBARA älskling!
jag älskar dig över allt annat finaste du, du betyder allt.
JAG ÄLSKAR DIG MOA!

klickar snart på 'spara & publicera' men på något sätt känns det knas?
vet att jag kommer få höra massa om att det är så sjukt töntigt o blablabla..
men jag skriver precis som jag känner.
det är min blogg och här publicerar jag precis allt jag vill.
tänker ni klaga utan att ens läst texten så behöver ni inte säga ett knyst.

nu när jag sitter här och skriver med matilda..
när jag pratar med den underbara fina tjejen.
den underbara älskade vännen!
när jag vet att hon mår så jävla dåligt, då kommer klumpen i halsen igen.
en väldigt konstig känsla.
borde ju egentligen vara världens lyckligaste, men istället så är jag nästan raka motsatsen.
går inte vara lycklig när matilda inte är lycklig.
kommer hon med ett leende på läpparna till skolan så gör jag med det.
kommer hon med rödgråtna ögon, då gör jag med det.
matilda du är underbar vännen glöm inte det.
du får verkligen aldrig glömma det vännen.
du är världens bästa, och är som en syster för mig.
efter att ha kännt dig i hela mitt liv.
så är du en av dom som har den största platsen i mitt hjärta.
och alla våra galna minnen.
dom finns där, och det kommer dom ALLTID att göra.
asså ALLTID.
för man glömmer inte minnen med en sån underbar person direkt.
JAG ÄLSKAR DIG.
glöm ALDRIG det.
ALDRIG.

vet att det finns massa mer att skriva.
men känner på mig att kritiken kommer att flöda.
orkar inte med massa jävla kritik nu.
mår riktigt jävla dåligt.
helt utan anledning, känner på mig att något är fel.
på måndag tänker jag gå ner till kuratorn, be om en tid och sen sätta mig i hennes skräprum.
tänker sitta där riktigt länge och bara prata.
om precis allting.
vet att det stannar där hos henne.
att det aldrig kommer ut.
riktigt skönt är det.
nu tänker jag lägga ut bilder..massa gamla sådana.
för det är där alla minnen finns.
för bilder säger mer, än tusen ord.

fan vilken glädje!

rebecca :
Hanna jag älskar dej du är världens bästa!
jag är så glad för din skull att du har träffat victor, någon som verkligen älskar dej och tar hand om dej! Jag hatar att se dej ledsen så det är bra att du har victor han verkar verkligen ta hand om dej!
Men om du någonsin skulle behöva mej finns jag ALLTID här för dej när som helst :* <3

älskling :
du är helt underbar , och jag älskar dig mycket mer hanna <3
moa :
hanna, vad skulle jag gjort utan dig?
du är mitt allt och finns alltid för mig.
jag älskar dig över allt
glädjen när man får sånna här kommentarer. så obeskrivlig. sprider sig i hela kroppen. känner hur glädjetårarna tränger bakom ögonlocket. fyfan vad fina ni är alla tre. så galet bra är ni.
satan så fina.

he's a monster

tja tyyyp? fuck vad coolt. eller? nej. flum? ja. trött? ja.
dagen har varit feting seg, gå över hela alvaret är inte världens roligaste! särskilt inte när man har skenbensinflamation & öroninflamation, så..stannade inte hela tiden utan blev hämtad när vi kom till haga park. åkte då hem till farmor och farfar som bor på saxnäs, så stannade jag där sen körde dom hem mig till morfar, så stannade jag där lite. sen gick jag och mötte MR P, så nu har jag haft lite mys med han innan han åker iväg på hockeycup :( får ej träffa han på hela helgen..förstår inte hur jag ska klara mig! imorgon är det ingen skola, åker kanske in till kalmar med ebba, får se hur jag mår oså. på lördag ska jag leka med efterlängtade matilda & på söndag är jag back on track på dansen! får förhoppningsvis spela match på lördag med. hoppas på det! nu ska jag kolla på tv med min kära syster, sen ska jag gosa ner mig i sängen. puss!

puppies

känslan när man ligger nere i sitt rum med den man älskar mest av allt bredvid sig, när man hör mammas röst läsa om ''hund förlossning'' förstår att ngt är på g, drar med sig pojkvännen upp på med skorna och cyklar ner till mormor. väntar i ngn timme, och ser hur chiquita börjar krysta. första valpen kommer ut, stendöd..andra kommer tätt in på, sprallig filur. tror att allt är över, ca 40 minuter senare kommer den tredje, och den lever. sen åker vi till kvantum, och då får jag ett sms av nisse där det står ''JAG FÅR SPELA MED ER!'' ställer mig och hoppar av glädje. handlar och cyklar hem till victor. på vägen dit ringer moster och viskar ''hanna det har kommit en valp till'' jag tror inte på vad hon säger, men det är sant. då har en fjärde liten filur kommit, riktigt söt. kommer hem från victor, går in i tv rummet och ser chiquita ligga där och rengöra sina fina valpar. den känslan asså. så obeskrivlig, min dag har varit helt underbar men ändå helt hemsk. min bästavän, mår skitdåligt. då gör jag med det. en annan väldigt nära vän till mig, mår också dåligt utav samma anledning, riktigt hemskt. står mitt i mellan dom två, försöker få dom på bättre tankar, på bättre humör. men det funkar inte, då känner man sig riktigt dålig. riktigt jävla dålig. dagen har varit underbar för att man får vara med då en hund föder valpar, få hålla i en nyfödd valp, bara få se dom när dom kommer. får spendera dagen med min underbara fina pojkvän. går inte beskriva hur bra han är, älskar han så otroligt mycket. aldrig nånsin har jag känt så för ngn! megabra är det. imorgon taggar vi alvaret med 7a & 7b, blir nog ganska kul..skulle spelat match egentligen, blev dock inte så. tydligen hade dom spelare så det räkte iaf. men inget som jag bryr mig om! hoppas på att jag får spela mot lsk på lördag istället, och efter den matchen träffa min underbara matilda. kanske åker in till kalmar och kollar på hockey. får se hur det är. för den delen så är becca världens bästa människa, matilda & moa också. underbara personer. vet inte varför jag skrev detta inlägget. hade väl inget att göra. känns som ett deppinlägg på något vis. men har varit riktigt nere idag, och ändå jävligt glad. knepig känsla det där. nu ska jag lägga mig i soffan titta på tv & smsa med min underbara fina älskade pojkvän. tänk vilken tur jag har som fick han. en på miljonen.



fyfan vad jag älskar dig underbara människa.
du är världens bästa.
du är den finaste och den mest underbara.
jag älskar dig otroligt mycket.
lämna mig aldrig.
klarar mig inte utan dig vid min sida älskling.
helt allvarligt så gör jag inte det.
skulle kunna skriva en roman om hur bra du är.
så galet bra är du.
JAG ÄLSKAR DIG VICTOR


skolaaaskola skolaaaa

hejsan :D sitter just nu hemma hos mormor och morfar med tandborsten i högsta hugg! har fixat mig och allt REDAN :D! duktig chey asså :) så jag ska snart dra mig ner till skolan, och efter skolan så ska jag mysa lite med lille victor :D hehe :), men jag bloggar mer när jag kommer hem sen, kanske ngt mobilinlägg också. får väl se :D! puss'N !


aningen fail

jag & elin ; ja vill ha blommig falukorv till lunch mamma något annat vill jag inte ha!
debora ; jag vill ha blommig falukorv till lunch pappa!

det går ca fem minuter..

debora ; Jag vill ha slemmig falukorv till lunch pappa! äe fyfan vad äckligt! det vill jag inte ha!
jag ; varför inte? det vill jag. säkert jättegott.
debora ; asså hanna..det KAN misstolkas!
jag ; nä? eller...jo faaaan det kan det!!!!

HAHA, GALET vad  vi skrattade åt det xd, och det är lite långsökt..men när ni läste det några gånger fattar ni xd haha!
ah, dagen har varit riktigt chill. efter skolan stack jag till ebba och den tjejen är ju för jävla underbar så hon har dukat fram pizza och oboy när jag kommer! galet vad bra hon är :D sen stack vi ner till madesjövallen och så säger min tränare ''tränar du riktigt bra idag hanna, så ska du få en belöning'' o jag tänkte, vem vill inte ha en belöning liksom. så jag körde på, och tyckte själv att min insats var BRA! efter träningen frågade jag vad det var. och så sa han ''jo, 97orna behöver spelare på torsdag, så då tänkte vi fråga dig'' och just på torsdag ska vi gå på alvaret :o galet vad sur jag blev :( men min UNDERBARA pappa mejlade min lärare och skrev att jag inte skulle med..sååååå på torsdag blir det antagligen match med 97/96 mot mörbylånga :D! GLÄDJE! nu ska jag ut och träffa mr P en stund. puss!


mobilblogg

Hejsan just nu har vi no, så.mobilbloggar på Tildas mobil :) ska vara duktig att jobba nu, puss

godnatt fuckeeers

nu har jag nyss duschat och målat mina naglar + ätit, så nu är jag go o glad så kommer sova mega skönt inatt :D! guttans, behöver vila ut mig lite eftersom jag bara sov typ 9 timmar under hela helgen..men sånt är livet jjuu :), o imorgon efter skolan sticker jag till ebba sen tränar jag..så är väl hemma runt sju ngn gång, ska försöka blogga då :D!
lagom sär bild..
godnatt alla fina!

regn regn, bara massa regn..

skoldagen har varit hyffsat chill, inte jobbat överdrivet mycket :) hade ngn vikarie idag, o fyfan va tjurig hon va :o typ 'hej pms kärring!' äe, så ska man inte säga (a) hih :D! nu är jag iaf med min älskade pojkvän som leker med mina syskon..vi har nyss handlat godis o fyfan vad det regnar :o! dygnsur :( men that's life! ska mysa lite nu :) puss!

back to reality

dagen idag har varit underbar, spenderat den med victor. har även varit duktig och passat mina små söta underbara kusiner, och nu ska jag bädda ner mig i sängen med pappas mobil (y) aldrig fel det! och imorgon är det skola igen dååå, yes! alltid lika kul att gå till skolan när man verkligen mår jääääättebra..men sånt är livet! godnatt!
fybubblan vad fin du är älsklingen min

svar på tal uknow

hannasbloggälskaren om yes im bad, im bad, really really bad:
Kan du lägga up lite fler bilder . Det gillar vi :)


självklart ska jag lägga upp fler bilder! bara det att det inte har funkat att lägga in bilder här nu för tiden :o vet inte vad det är för fel, men tror det går nu iaf :D!



rubrik eller något här ja0

hej :D! just nu sitter jag hemma hos min moster, har passat oliver och ottilia :) lika myysigt som vanligt :D hih. och helgen har jag spenderat hos min underbara pojkvän! sov där fredag till lördag, och sen på lördag var det kräftskiva oså, och vi hade så kul så då stannade jag där och sov där inatt med :) gaaaalet vad mysigt det är :D, o så idag var jag och tittade när han spelade match mot möre tror jag det var. och dom vann med 9-0 om jag inte minns fel :) riktigt duktigt juuu :) senare ikväll kommer han till mig och så ska vi mysa lite, och imorgon börjar ju skolan igen. yes!! eller? äe fyfan vad hemskt. och inga roliga lektioner imorgon över huvudtaget, varför ska vi behöva gå i skolan egentligen :o !? äe, nog om det nu..funderar på att dra igång en tävling. vad tycker ni om det :D?!

kräääftskivaa :D

drar mig bort mot victors place för lite kräftskiva :D



sov hos denna underbara pojk inatt.
galet vad jag älskar dig ♥

yes im bad, im bad, really really bad

ohfyfan, vad dålig jag har varit på att blogga eller :o ?! har inte bloggat på år känns det som :o, o statistiken bara sjunker och sjunker :(, men nu loooovar jag att jag ska försöka blogga en gång om dagen :D! om jag hinner, får väl också göra lite tidsinställde ngn gång ibland :D, braigt eller ? o som ni märker är detta ett morgoninlägg, för jag har sovmorgon idag. till 20 i tio, men gick upp vid sju iaf. för jag skulle duscha oså, tagga skolfoto idag då :D! yey, längtar verkligen..eller inte :( bloggar nog när ja kommer hem, ifall jag ska hem efter skolan ;p